Brigitte Sfăt și Otniela s-au duelat la Ferma! Surpriză de proporții: cine a fost eliminată! Reacţia lui Florin Pastramă

Cuplul Fermei s-a destrămat în ediția din 9 mai a emisiunii! Drumurile lui Brigitte Sfăt și a lui Pastramă se despart, căci bruneta a pierdut duelul vieții ei cu Otniela, bandita pe care era geloasă constant. Spre bucuria majorității concurenților, care au declarat că nu o mai suportă din cauza temperamentului ei vulcanic, afacerista a plecat acasă.

Brigitte Sfăt și Otniela s-au duelat la Ferma! Nosferatus, după cum a numit-o Zmărăndescu, a plecat acasă

Brigitte a fost trimisă la duel, alături de Pastramă, de fermierul săptămânii, Ioana Filimon. Vedetele au ales ca luptător pentru săptămâna care a trecut pe Brigitte, considerată și una dintre cele mai conflictuale firi. După multe discuții și strategii, afacerista a ales să se lupte cu Otniela, femeie de care Florin Pastramă era îndrăgostit la începutul show-ului. Dueliștii trebuie să stea singuri cu gândurile lor, dar și cu ale partenerului de război, în camera dueliștilor. Acolo, cele două inamice și-au spus ce au gândit, astfel că, inevitabil, discuțiile lor au atins cote maxime. ”Ea încearcă viclenește să-mi întoarcă mie creierul astfel încât eu despre mine să cred că sunt nebună”, a spus bruneta.

Duelul s-a încheiat, iar acum Pastramă a rămas cu a sa Shakira. „Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show. Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară”, spune Brigitte mândră de cum a concurat. În urma duelului nu s-au adunat lacrimi, din contră, chiar au apărut unele zâmbete, acum peste Fermă așternându-se liniște. „Despărţirea de Brigitte nu a însemnat nimic pentru noi, serios. A plecat aşa… să se ducă învârtindu-se. A plecat urât. La cât a muncit ea aici şi la cât a încercat ea să facă, a plecat foarte urât. Şi de vină e doar caracterul ei“, a spus Moroșanu cu un gust amar.

Brigitte a fost eliminată

Brigitte a părăsit competiția fericită că merge ”unde îi e bine”

La rândul ei, Brigitte, conștientă că ceilalți s-au bucurat de eliminarea ei, a spus: „Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, acum nu am mai vrut să mă uit în ochii lor, dar ştiu că sunt fericiţi că plec. Jocul ăsta dezumanizează oamenii, merge pe principiul «dezbină şi cucereşte». În Fermă nu am făcut decât să-mi întăresc credinţa în Dumnezeu şi să mă ataşez de unica persoană care a ajuns la sufletul meu şi care a suferit alături de mine, Florin. Părăsesc competiţia fericită că merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care mă iubesc şi care mă apreciază“. Eliminarea nu a părut atât de dură pentru Pastramă, probabil știind că rămâne cu o blondă, însă, în momentul eliminării, unii ar putea spune că a vârsat o lacrimă, dat fiind că de acum va dormi singur.