Brigitte Sfăt și Carmen Negoiță, scandal uriaș la Ferma! Ce și-au strigat concurentele de la Pro TV

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/02/2019, 09:59
Brigitte Sfăt și Carmen Negoiță, scandal uriaș la Ferma! Ce și-au strigat concurentele de la Pro TV GALERIE FOTO
Scandal in toata regula la Ferma 2019 intre Brigitte Sfat si carmen Negoita

Scandal în toată regula la Ferma 2019, ediția de joi, 14 februarie! Protagonistele au fost Brigitte Sfăt și Carmen Negoiță, care s-au luat la ceartă din cauza mâncării și așa puține de la emisiunea Pro Tv.

Cele două s-au certat în fața celorlalți concurenți, iar scandalul s-a terminat în lacrimi pentru fosta soție a lui Ilie Năstase! Cea care a încercat să aplaneze conflictul a fost Ioana Filimon, însă demersul său nu prea a fost încununat cu succes.

Brigitte Sfat a recunoscut ca este un pachet de nervi

Scandalul de la Ferma dintre Brigitte Sfăt și Carmen Negoiță s-a terminat în lacrimi pentru fosta soție a lui Ilie Năstase

”Carmen, mulțumesc de ajutor, dar ca să fie pace, facem eu cu ea și nu mai stă nimeni în bucătărie”. ”Dacă am vrut să ajut, e vreo problemă?”, este întrebarea lui Carmen Negoiță, care o acuză pe Brigitte că ”a spart ciulamaua”. ”Tu, când ai spart ciulamaua, vreau să știu cine ți-a sărit în cap?”, a spus Carmen. ”Măi, femeie, am spart eu ciulamaua? Tu ești nebună!”, a ripostat Brigitte Năstase. Spiritele s-au încins și mai tare după ce Carmen Negoiță a acuzat-o pe Brigitte că, deși citește Biblia în fiecare zi, nu poate să facă un gest frumos pentru aproapele ei. ”Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”, este replica aprinsă a lui Brigitte, înainte de a izbucni într-un plâns nervos și de a lua hotărârea de a nu mai lucra în bucătărie pe durata emisiunii. Ulterior, Brigitte a explicat că este un pachet de nervi deoarece ”există trei femei care s-au culcat cu același bărbat’ în ”Ferma”,  făcând referire la Claudia Pavel și la Carmen Negoiță.

Ediția de joi a fost ultima pentru cântărețul Jorge, care a fost eliminat de Silviu Țole, după numai două probe. Așadar, cântărețul s-a întors acasă, la familia sa de care oricum îi era foarte dor și ar fi vrut să ajungă mai repede la ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×