Brigitte Sfăt, însărcinată? Ce a dezvăluit bruneta după ce s-a cununat civil cu Florin Pastramă

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/05/2019, 16:03
Brigitte Sfăt, însărcinată? Ce a dezvăluit bruneta după ce s-a cununat civil cu Florin Pastramă
Brigitte Sfăt, însărcinată? Bruneta a spus că nu, deocamdată, dar vrea un copil cu Pastramă. Sursa foto: PRO TV

Brigitte Sfăt nu este încă însărcinată cu Florin Pastramă, dar, dacă e să ne luăm după declarațiile făcute recent într-un vlog, bruneta nu mai are mult, căci își dorește din tot sufletul să aibă un copil cu bărbatul pe care l-a cunoscut la ”Ferma vedetelor” de la PRO TV. Brigitte și Pastramă se vor căsători în curând, iar detaliile ceremoniei sunt deja puse la punct.

Brigitte Sfăt ar vrea să rămână însărcinată cu Florin Pastramă

Fosta doamnă Năstase a mărturisit că nu exclude posibilitatea să facă în curând marele anunț despre sarcina sa. Brigitte Sfăt a declarat pe vlog-ul ei că este normal să își dorească să fie mamă și că ar fi foarte fericită ca tatăl copilului ei să fie Florin Pastramă. Bruneta a spus că mai așteaptă deocamdată și nu se grăbește și că speră ca Florin să merite să fie tatăl pruncului ei.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit acum câteva zile. Cei doi au făcut cununia civilă la primăria Voluntari. Unul dintre nașii de cununie pe care bruneta l-a anunțat deja este cântărețul Jorge, cel cu care a avut o relație de prietenie foarte bună în reality-show-ul de la PRO TV.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut la Ferma, emisiune difuzată de PRO TV. Sursa foto: PRO TV

Cine are interzis la nunta lui Brigitte Sfăt

Dacă pe Jorge îl vrea pe lista invitaților de onoare, pe rivala ei Otniela nu o dorește la nuntă. Rivalitatea dintre cele două s-a acutizat mai ales după ce Otniela a eliminat-o pe Brigitte din Fermă, iar Florin flirta tot mai des cu aceasta. Brigitte a prins pică pe brunetă și a declarat în vlog-ul lui Jorge că nu are ce căuta la cel mai frumos moment din viața ei.

„Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui”, a declarat Brigitte Sfăt după cununia civilă, conform libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×