Brigitte Sfăt face angajări! Ce salariu oferă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/10/2018, 14:40
Brigitte Sfăt face angajări! Ce salariu oferă GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt face angajări pentru noua sa afacere!

Brigitte Sfăt face angajări! Ce salariu oferă vedeta în schimb? Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a declarat mereu o femeie puternică, muncitoare și mai ales independentă. În nenumăratele ei apariții de pe diferite posturi de televiziune, a susținut ferm că a făcut puține lucruri cu ajutorul financiar din partea tenismenului. Mereu vedeta a afirmat că își câștigă banii din afacerile proprii, astfel că, pentru una dintre ele, are nevoie de un angajat acum, pentru ca aceasta să prospere. Și, după cum întotdeauna a spus că se ocupa în mare parte ea de afaceri, așa a fost și de această dată.

Vedeta a postat un anunț pe contul său de Instagram prin care spunea oamenilor care o urmăresc ce nevoie are, ce post va ocupa persoana care are nevoie de o slujbă, programul de muncă și salariu. Anunțul acesteia sună așa: ”Caut băiat sau fată cu experiență ca și vânzătoare pentru magazinul meu din Promenada, Program L-V 10-16 S sau D liber. Salariul: 1.500 lei+2% comision”. În urma lui, au apărut sute de comentarii ale unor oameni care ba își doreau să ocupe acest post, ba o criticau pentru suma de la sfârșitul lunii pe care i-ar  acorda-o angajatului.

Brigitte Sfăt face Angajări! Iată comentariile fanilor

Vrigitte Sfăt face angajări, iar pentru asta a postat un anunt pe pagina sa în căutarea unui om competent
Brigitte Sfăt face angajări! Vedeta oferă un salariu care i-a cam nemulțumit pe fanii ei

”Salariul e cam bătaie de joc, stimată doamnă. Eu zic totuși să nu vă bateți joc de oamenii care vin pentru acest job și să îi recompensați corespunzător. Dumneavoastră ați putea să vă întrețineți o lună din salariul ăsta? Sunt tare curioasă”, ”Așa salariu? Pe bune, cam mult :))”, ”Este mai mare un salariu la o alimentară de la mine din oraș decât la magazinul dumneavoastră!”, ”Nu vrei să angajezi pe cineva care să o facă benevol? Ia tu 15 milioane pe lună și trăiește cu ei…”, sunt comentariile celor care o urmăresc pe divă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×