Brigitte Sfăt, dezvăluiri la Ferma de la PRO TV! Cătălin Cazacu s-a culcat cu 3 concurente

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 12:08
Brigitte Sfăt, dezvăluiri la Ferma de la PRO TV! Cătălin Cazacu s-a culcat cu 3 concurente GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri despre relațiile lui Carmen Negoiță la Ferma de la PRO TV

Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri care încordează din ce în ce mai tare atmosfera de la emisiunea ”Ferma”, difuzată pe PRO TV. Vedeta este revoltată și intră des în conflict cu colegele sale. După ce s-a certat cu Cream, Claudia Pavel, următoarea victimă i-a fost Carmen Negoiță.

Disputa a început de la sarcinile de zi cu zi pe care le aveau de făcut în bucătărie. Brigitte a luat foc atunci când Carmen a ars mâncarea, din greșeală. ”Dacă am vrut să ajut, e vreo problemă?/ Tu, când ai spart ciulamaua vreau să știu cine ți-a sărit în cap?”, a spus fashionista. ”Măi, femeie, am spart eu ciulamaua? Tu ești nebună!”, a ripostat Brigitte.

Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri incendiare la Ferma de la PRO TV

Astfel, plină de furie, fosta soție a lui Ilie Năstase a spus mai multe despre istoria relațiilor lui Carmen. Așadar, după ce a dezvăluit că artista Cream s-a culcat cu primul ei soț și cu Cătălin Cazacu, a acuzat-o și pe fosta soție a patronului echipei Dinamo că s-a culcat cu prezentatorul TV de la Kanal D.

Brigitte Sfăt, dezvăluiri la Ferma de la PRO TV! Cătălin Cazacu s-a culcat cu 3 concurente
Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus mai multe despre istoria relațiilor lui Carmen

„Suntem trei fete aici care s-au culcat cu același bărbat, băiatul ăsta din cauza căruia am divorțat(Cătălin Cazacu). Eu, Claudia și Carmen”, a mărturisit Brigitte Năstase. Însă, ediția de joi, 14 februarie, a reality-show-ului de la Pro TV nu a fost acaparată doar de acest subiect.

Brigitte Sfăt, dezvăluiri la Ferma de la PRO TV! Cătălin Cazacu s-a culcat cu 3 concurente
Vedeta a declarat în cadrul competiției că sunt trei femei în show care s-au culcat cu un bărbat: ea, Claudia și Carmen

Inițial,conflictul, care a pornit de la mâncare, a fost dus spre relații și apoi spre credința fostei soții a lui Ilie Năstase. Carmen Negoiță a acuzat-o pe Brigitte că, deși citește Biblia zilnic, nu poate să facă un gest frumos pentru aproapele ei. Replica aprinsă a lui Brigitte a fost:„ Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×