Brigitte Sfăt, despre participarea la Ferma, de la Pro TV: „Am murit de foame”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 18:14
Brigitte Sfăt, despre participarea la Ferma, de la Pro TV: „Am murit de foame” GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt declară că viața la Fermă este grea! Cum trece peste neajunsurile de acolo?

Brigitte Sfăt a vorbit deschis despre experiența la Fermă. Aceasta a spus că îi este foarte greu! Fosta soție a lui Ilie Năstase se luptă pentru premiul de 50.000 de euri și pentru titlul de fermier al anului.

În fiecare ediție vin noi momente care să îi pună în dificultate, dar, cu toate astea, toți veniți la show învață cum este să trăiască departe de tehnologie și să se întrețină cu foarte puțin. Vedeta a mai spus într-un interviu pentru protv.ro că Ferma, cu toate greutătățile, a ajutat-o să treacă peste.

Brigitte Sfăt, despre experiența din Ferma, de la PRO TV: „fermierii mănâncă mult”

Toată lumea s-a mirat la începutul competiției când au văzut-o pe Brigitte Sfăt alături de ceilalți participanți. Vedeta a spus că are un ritual de la care nu se abate niciodată, astfel că mereu reușește să treacă bine peste tot și toate. „Domnul Iisus este alături de mine oriunde aș fi. Eu am un ritual. Citesc cinci pagini pe zi din Biblie. Am făcut-o și aici. Chiar dacă am avut de lucru, mi-am găsit timp pentru asta. Nu chiar în prima parte a zilei, pentru că, în marea majoritate, m-am implicat mult în bucătărie și fermierii mănâncă mult pentru că sarcinile sunt foarte multe și au nevoie de energie. Atunci când merg la un duel, atunci când am o problemă, atunci când sunt divergențe între noi, mă rog și, de fiecare dată, Domnul Iisus face o minune și rezolvă situația”, a declarat Brigitte pentru Pro TV. Din păcate, caracterul puternic și personalitatea sa nu au ținut-o departe de scandaluri nici aici. Bruneta s-a certat cu Claudia Pavel, cunoscută ca și Cream, acuzând-o că ea a fost amanta primului soț.

Brigitte Sfăt la Ferma, de la PRO TV
Brigitte Sfăt la Ferma, de la PRO TV

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. – Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. (…) Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală“, a spus Paula Pavel despre situația creată de Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×