BREAKING NEWS. Un lider PSD din Moldova, grav accident rutier! Galerie FOTO

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 15:41
BREAKING NEWS. Un lider PSD din Moldova, grav accident rutier! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Un grav accident s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, după ce în maşina unui lider PSD din Moldova a intrat frontal un alt autoturism. Este vorba de primarul din Huşi, Ioan Ciupilan, iar accidentul a avut loc la ieşirea din Bârlad spre Perieni.

Primarul se afla într-o maşină alături de alţi trei bărbaţi, care mergeau la o partidă de vânătoare, pe un fond de vânătoare privat, din zona Ghergheşti, iar accidentul a avut loc într-o curbă, pe DJ 243 – Icar Perieni, după ce un autoturism a intrat frontal în maşina în care se aflau liderul PSD, alături de ceilalţi bărbaţi.

Un lider PSD din Moldova, grav accident rutier

Două victime au fost înregistrate: primarul Ioan Ciupilan, care a scăpat cu uşoare contuzii şi escoriaţii, şi Paul Şapca, cel care a fost diagnosticat cu o fractură la nivelul antebraţului. După primele cercetări, vinovat este şoferul celuilalt autoturism, care a intrat frontal în maşina primarului. Acesta are 23 de ani şi este din localitatea Perieni.

Tânărul a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal în maşina care era condusă de Ioan Ciupilan, primarul din Huşi, care circula regulamentar. La faţa locului au intervenit imediat autorităţile, reprezentate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Ambulanţa.

 

Imagine de la faţa locului
Imagine de la faţa locului producerii accidentului, din Moldova, din care a rezultat rănirea primarului din Huşi şi a unui bărbat cu care se afla în maşină

Sâmbătă, vremea rea a făcut ravagii pe drumurile din întreaga ţară. Ninsorile care au căzut şi poleiul care s-a instalat apoi au făcut ca şoselele să devină foarte alunecoase, iar mai mulţi oameni au fost implicaţi în accidente rutiere. O femeie din Timişoara chiar şi-a pierdut viaţa în urma producerii unui astfel de accidnet.

Situaţia din ţară a culminat cu întârzieri în aeroporturile din Otopeni şi Timişoara, acolo unde mai multe curse au fost întârziate sau chiar anulate, în cadrul areportului din Banat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×