BREAKING NEWS. Gabriela Firea și-a dat demisia de la șefia PSD București

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 12:08
BREAKING NEWS. Gabriela Firea și-a dat demisia de la șefia PSD București
Gabriela Firea a demisionat din funcția de președinte al PSD București

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD București. Decizia a fost luată după ce, aseară, formațiunea politică a decis că îi retrage sprijinul politic social-democratei.

Gabriela Firea a fost fosrte deranjată de faptul că a aflat de la televiziunile de știri că i se retrage sprijinul politic și că nu a anunțat-o nimeni în mod direct. Ea a luat această decizie pentru că, spune Gabriela Firea, de doi ani, președintele PSD Liviu Dragnea a blocat alegerile pentru această funcție și pentru București și pentru alte organizații județene. „Probabil pentru a fi vulnerabili și pentru a depinde de domnia sa”, a declarat Gabriela Firea despre acest aspect.

Gabriela Firea a pierdut sprijinul PSD
Gabriela Firea a pierdut sprijinul PSD

Gabriela Firea, demisie de la șefia PSD București

Gabriela Firea se află în mijlocul unei situații foarte încordate, în interiorul partidului. Acuzațiile pe care i le-a adus în mod public lui Liviu dragnea par să aibă acum consecințe pentru Gabriela Firea, care a pierdut sprijinul politic al PSD.

”Este regretabil faptul că deja știm ce se va întâmpla în ședință, iar aceasta nici nu a început. Nu este democratic, nu este statutar ca înainte de a se dezbate o anumită situație în Comitetul Executiv să se dezbată informal în birouri, în restaurante, în incinte. O poziție interimară nu poate să dureze doi ani, așa cum mi s-a întâmplat mie. Acum îmi dau seama că a fost un plan, nu tocmai prietenos, și să încerce cu organizația PSD București ceea ce a încercat – și în altă parte a reușit – să conducă pe principiul „dezbină și stăpânește. Dacă domnul Dragnea ar fi depus atâta energie cum a depus pentru a mă lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil că am fi avut acum deja la stadiu de fundație și spitalele regionale, și finalizate autostrăzile. Dar cum acestea sunt rămase în urmă, e explicabil. Domnia sa s-a ocupat să-și lichideze, culmea, adversarii din interiorul partidului, dar care nu erau adversari, așa i-a numit domnia sa, erau de fapt oameni cu maturitate, cu responsabilitate, care au dorit să pună pe primul plan interesul cetățeanului și mai apoi disciplina de partid”, a declarat primarul Capitalei Gabriela Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×