Bravo ai Stil Live Stream Online Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 20 aprilie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/04/2019, 20:33
Bravo ai Stil Live Stream Online Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 20 aprilie
Urmărește Live Bravo ai Stil

Sâmbătă, 20 aprilie, cu începere de la orele 23:00, vom avea parte de o nouă ediție a binecunoscutului show de modă Bravo ai Stil, producție cu care Kanal D reușește să cucerească audiențele în această primăvară. Concurentele vor pune în scenă alte momente inedite, în încercarea de a-i impresiona pe cei trei jurați.

Vezi live stream online pe Kanal D emisiunea „Bravo, ai stil”, ediția din 20 aprilie, de la ora 23.00

Se anunță o nouă gală incendiară, presărată cu momente delicate. Cum etapa finală a show-ului de modă se apropie cu pași repezi, pretențiile juraților sunt din ce în ce mai mari. Concurentele vor fi nevoite să muncească din greu pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor.

În ediția din această seară, spiritele se încing din nou. În centrul scandalului se află cunoscutul designer Cătălin Botezatu, care pare enervat la culme de votul telespectatorilor. „Nu este corect! (…) Dacă sunteți corecți, votați pe cine trebuie, nu pe cine nu trebuie” , tună și fulgeră Cătălin Botezatu, în timp ce părăsește platoul emisiunii.

Cătălin Botezatu a părăsit nervos platoul Bravo ai Stil
Cătălin Botezatu a părăsit nervos platoul Bravo ai Stil

Cătălin Botezatu o face praf pe o concurentă

De vorbele grele ale cunoscutul creator de modă nu a scăpat nici una dintre concurente. Este vorba despre Cristina, pe care Botezatu o acuză că recurge la tot felul de tertipuri pentru a se face cunoscută în showbiz-ul românesc.

Eu nu am să trec peste asta, pentru că ți-am spus încă din gală și voi continua. Iar dacă acum plângi și faci această scenetă, o faci gratuit în ceea ce mă privește. Încetai cu postările. Aseară, s-a postat o poză cu tine la prietenii mei de la …, mai ai … și încă câțiva prieteni din anturajul meu și i-ai terminat pe toți!

De obicei mai am timp să ies seara cu ei, eu nu te-am văzut în gașca mea decât de câteva ori, într-un club, ici-colo. Acum, i-ai rupt pe toți în două. Te văd la mese cu ei, te văd în locuri în care nu te-aș fi văzut niciodată, deci eu acum îți spun ca în gală să nu mai accesezi prietenii. Ce căutai acolo, etichetată în acel loc?”, a spus juratul Cătălin Botezatu.

Pentru ce? Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut? Cine te crezi? Ai 3000 de followeri. Indiferent cine te-ar fi dus, îți face un deserviciu. Sunt ca o fantomă în spatele tău, vrei să manipulezi publicul. Ți-am spus să joci corect. Ai pus poză aseară. Te rog să ții cont de asta, astă seară ești foarte prost îmbrăcată”  , i-a transmis Cătălin Botezatu tinerei concurente.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×