FOTO Anii nu l-au iertat nici pe el! Cum arată acum „Bobby Ewing” din Dallas

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/10/2019, 17:15
FOTO Anii nu l-au iertat nici pe el! Cum arată acum „Bobby Ewing” din Dallas GALERIE FOTO

Pentru că apare foarte rar în public, apariţiile lui Patrick Duffy sunt foarte preţioase. Aşa se face că presa internaţională nu i-a ratat prezenţa la un show din Germania, sâmbătă seară, acolo unde l-am putut vedea alături de starul  David Hasselhoff.

Patrick Duffy a îmbătrânit, dar și-a păstrat șarmul

Chiar dacă pare greu de crezut că Bobby din Dallas ar putea vreodată să îmbătrânească, iată că timpul nu iartă pe nimeni. La cei 70 de ani ai săi, îndrăgitul actor este complet schimbat, însă nu și-a pierdut șarmul de altădată. Foarte apreciat în cercurile înalte ale starurilor de la Hollywood, Patrick şi-a făcut apariţia la eveniment purtând un costum elegant de culoare gri și o cămaşă albă care îi pune în evidență părul nins și strâns la spate într-o coadă, după cum puteţi vedea în GALERIA FOTO DE MAI SUS!

La mai bine de 25 de ani după încheierea filmărilor pentru serialul ”Dallas”, actorii încă nu au ”scăpat” de acest brand. Toţi cei care au mai rămas în viaţă, chiar dacă joacă în alte filme, au rămas strâns legaţi de rolurile jucate în tinereţe, în renumitul serial.

„Bobby” din Dallas a ajuns la 70 de ani. Sursa foto: fox.com
„Bobby” din Dallas a ajuns la 70 de ani. Sursa foto: fox.com

Actorul joacă într-un celebru serial de comedie

Chiar dacă a ajuns la venerabila vârstă de 70 de ani, Patrick Duffy continuă să facă furori la Hollywood și nici nu vrea să audă de o eventuală despărțire de Cetatea Filmului. De altfel, actorul care i-a dat viață unuia dintre cele mai reprezentative personaje din istoria producțiilor americane joacă în The Cool Kids, un serial de comedie care se bucură de succes peste ocean.

Totodată, numeroasele proiecte în care a fost implicat de-a lungul timpului, fie că vorbim despre filme sau seriale TV, i-au adus o avere cu adevărat impresionantă. Peste 14 milioane de dolari a reușit să adune îndrăgitul actor în peste patru decenii de activitate, propulsându-se astfel în topul celor mai bogate staruri de la Hollywood.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×