Black Friday: eMag pune în vânzare televizor LED Toshiba la un preț de doar 500 de lei

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
15/11/2019, 09:28
Black Friday: eMag pune în vânzare televizor LED Toshiba la un preț de doar 500 de lei
Black Friday la eMag: Televizoare la 500 de lei. Sursa foto: Trusted Reviews. Fotografie editată de Fanatik

A început nebunia Black Friday, iar eMag a venit cu oferte de nerefuzat! Unul din cele mai ieftine produse puse în vânzarea în ”vinerea neagră” a reducerilor este televizorul LED Toshiba, redus cu 50%. Acesta se vinde acum la 499,99 de lei, preț redus de la 999,99 de lei.

Black Friday la eMag: Televizor la 500 de lei

Televizorul LED Toshiba, ecran de 80 de centimetri, este unul din cele mai ieftine televizoare puse în vânzare încă de azi noapte, iar acesta poate fi în continuare achiziționat. Românii care au reușit să achiziționeze deja acest televizor sunt foarte mulțumiți de el. Conform review-urilor făcute de cumpărători pe pagina oficială a celor de la eMag, televizorul are un meniu ușor de folosit, iar culorile sunt vii și plăcute. De asemenea, este foarte ușor și nici instalarea acestuia nu presupune mari bătăi de cap. INTRĂ AICI dacă vrei să îl achiziționezi.

Televizorul are și o hibă, și anume îi lipsește cablul USB pentru filme, dar are în schimb o serie de alte calități. Sunetul este, de asemenea, excelent, dacă e să ne luăm după comentariile celor care l-au achiziționat deja și este perfect ca raport calitate/preț. O reducere de 500 de lei este binevenită pentru cei care caută un televizor normal, mai ales dacă nu sunt dispuși să dea mii de lei pe așa ceva.

black friday emag televizor
Black Friday la eMag: Televizor LED Toshiba, redus de la 999 de lei la 499 de lei. Sursa foto: emag.ro

Televizorul poate fi returnat în termen de 30 de zile

Televizorul este lăudat și pentru decodorul HD. Acest produs și altele achiziționate de la eMag pot fi cumpărate cash cu cardul, iar dacă nu sunt mulțumiți clienții, îl pot returna în termen de 30 de zile. E important de precizat că prețul redus al televizorului cu ocazia Black Friday conține și costul de 4 lei aferent colectării, tratării și eliminării DEEE.

Sărbătoarea reducerilor va continua și în acest weekend, iar multe produse care până acum costau mii de lei vor ajunge sub pragul de 1.000 de lei, în special televizoarele (nu neapărat și cele SMART) sau telefoanele mobile. Cele mai căutate produse de Black Friday sunt în continuare telefoanele, laptopurile și televizoarele SMART, dar și aparaturile electrocasnice precum mașinile de spălat, combinele frigorifice sau cuptoarele cu microunde.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×