Bianca Roman de la Insula Iubirii, atac la Bianca Drăgușanu: ”Îi compătimesc pe cei de lângă tine!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 21:48
Bianca Roman de la Insula Iubirii, atac la Bianca Drăgușanu: ”Îi compătimesc pe cei de lângă tine!”
Bianca Roman de la Insula Iubirii îi aduce acuze Biancăi Drăgușanu, după comportamentul de la Asia Express

Valul de critici la adresa comportamentului Biancăi Drăgușanu de la Asia Express nu se oprește aici! Bianca Roman de la Insula Iubirii a atacat-o pe blondină pentru felul în care a reacțioanat în cadrul emisiunii de aventură.

Cel care i-a fost alături în acest scandal a fost Cătălin Botezatu, bărbatul cu care s-a iubit în urmă cu mulți ani de zile. Acesta a explicat că ieșirile de acest gen sunt caracteristice ei pentru că are o personalitate aparte și că se aprinde atunci când este cazul, uitând de tot ce o înconjoară.

Bianca Roman de la Insula Iubiri a atacat-o pe Bianca Drăgușanu!

„Băăăăiiiii!!! Te-am plăcut într-o oarecare măsura până am văzut asta, sunt șocată! Cum să ai doar atât în cap, cum să nu vorbești engleza, la nivel conversațional măcar??? Mi-e silă de ce am văzut, dacă mai aveai puțină apreciere din partea unora, în 3 minute ai pierdut-o și pe aia! Îi compătimesc pe cei de lângă tine…feeling disgusted (simțindu-se dezgustată, n. red.)”,  a fost mesajul Biancăi Roman pentru fosta prezentatoare de televiziune, concluzionând cu faptul că atitudinea sa a lăsat mult de dorit.

Bianca Roman de la Insula Iubirii, critică atitudinea Biancăi Drăgușanu de la Asia Express
Bianca Roman de la Insula Iubirii, critică atitudinea Biancăi Drăgușanu de la Asia Express

Andreea Bălan i-a adus și ea critici vizavi de înjurăturile ca la ușa cortului adresate localnicilor ce nu au dorit să o ajute. “Mă uit la «Asia Express România». (…) Tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după (…),  nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.  O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute. De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (dincolo de înțelegerea mea, n.red.)”, a scris Andreea Bălan despre ieșirea Biancăi Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×