Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux alături de Alex Bodi! Unde o răsfaţă afaceristul

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/04/2019, 18:14
Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux alături de Alex Bodi! Unde o răsfaţă afaceristul GALERIE FOTO
Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux alături de Alex Bodi!

Celebrul cuplu profită la maxim de fiecare moment petrecut împreună, iar când amândoi simt că pot renunța la unele lucruri, își fac bagajele și pleacă în țări străine. De această dată, cei doi au hotărât să viziteze Spania.

Bianca Drăgușanu, vacanță de lux alături de Alex Bodi

Nimic nu este ascuns de ochii fanilor, toți putând să se delecteze cu frumoasele peisaje pe contul Biancăi. În același timp, vedeta nu rămâne nerăsfățată, probabil pentru ca iubitul ei să se recompenseze față de faptul că momentan nu își pot petrecere zilele împreună, în aceeași casă. Astfel, cu fiecare ocazie blondina este dusă la hoteluri de 5 stele, iar iubitul ei nu îi neglijează nici garderoba, cumpărându-i ori chiar fiind de acord de fiecare dată cu sesiunile de shopping ale Biancăi.

Fosta prezentatoare de televiziune a mers alături de iubitul ei, pentru a fi alături de familia sa cu ocazia sărbătorilor pascale. Vedeta se bucură acum de vreme însorită, alături de iubitul ei, fiica lui, dar și de prietenul său cel mai bun, Josip. Toți s-au fotografiat la unisor, iar postarea a strâns deja mii de like-uri pe pagina de Instagram a blondinei.

Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux alături de Alex Bodi! Unde o răsfaţă afaceristul
Afaceristul o răsfață în Spania

Vedeta, despre relația cu fostul soț, Victor Slav

Cât despre relația dintre ea și fostul soț, Victor Slav, Bianca declară că lucrurile merg foarte bine între ei doi, chiar mai bine decât atunci când erau căsătoriți. „Relațiile sunt diferite, oamenii sunt diferiți, contextele sunt diferite, iar pe mine nu mă interesează relațiile lui. El știe cel mai bine ce alege. Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normal.

Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux alături de Alex Bodi! Unde o răsfaţă afaceristul
Cei doi abia așteaptă să aibă puțin timp liber pentru a pleca din țară

Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună. Acum avem o comunicare mai bună. Nu mai există tensiuni între noi. Mai bine suntem așa decât să fim într-o relație tensionată, iar copilul nostru să ne vadă așa. Este un bărbat extraordinar”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×