Bianca Drăgușanu, total schimbată după operațiile estetice. A cheltuit zeci de mii de euro pe intervenții chururgicale

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/10/2019, 12:16
Bianca Drăgușanu, total schimbată după operațiile estetice. A cheltuit zeci de mii de euro pe intervenții chururgicale GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, transformare incredibilă după operațiile estetice. Sursa foto: viva.ro

Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, una dintre cele mai controversate figuri ale showbiz-ului autohton, mai ales prin prisma numeroaselor operații estetice la care a apelat de-a lungul timpului. Cu toate acestea, blondina a susținut în repetate rânduri că nu regretă absolut deloc alegerea făcută, întrucât era nemulțumită de aspectul său fizic, iar fotografiile surprinse la începutul anilor 2000 tind să-i dea dreptate.

Bianca Drăgușanu, transformare spectaculoasă după operațiile estetice

Mai concret, iubita omului de afaceri Alex Bodi avea pe atunci părul blond cârlionțat, o dantură imperfectă, multe alunițe pe corp, dar și vreo 35 de kilograme în plus. La un moment dat, vedeta a decis că e momentul potrivit pentru o schimbare radicală, așa că a făcut zeci de vizite la medicul estetician. Chiar dacă intervențiile chirurgicale nu au fost deloc ieftine, putem spune că eforturile sale au meritat din plin, mai ales că transformarea este absolut spectaculoasă.

De altfel, în anul 2014, Bianca Drăgușanu a făcut un inventar al operațiilor sale estetice  dezvăluind, totodată că a fost nevoită să scoată din buzunar aproximativ 16.000 de euro pentru a-și vedea visul cu ochii. Cu timpul tot mai multe vedete au ales să-și corecteze chirurgical micile imperfecțiuni ale corpului, din dorința de a avea un aspect fizic de invidiat.  Ruby, Daniela Gyorfi, Claudia Pavel, Adelina Pestrițiu, sunt doar câteva dintre vedetele noastre care nu au ezitat să apeleze la medicul estetician. Le puteți admira în galeria foto pe care v-am pregătit-o.

Așa arăta Bianca Drăgușanu înaintea operațiilor estetice. Sursa foto: viva.ro
Așa arăta Bianca Drăgușanu înaintea operațiilor estetice. Sursa foto: viva.ro

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre operațiile estetice

Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de 2 ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg. Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte. Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sănii mi s-au lăsat. Am alunițe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută. Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate. La picioare am intervențiile la tibie. Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să șții în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×