Bianca Drăgușanu spune ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Alex Bodi: ”El mă împinge să fac asta”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/11/2019, 11:01
Bianca Drăgușanu spune ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Alex Bodi: ”El mă împinge să fac asta”
Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre relația cu afaceristul Alex Bodi. Sursa foto: stirescu.ro

Bianca Drăguşanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste controversată. După ce s-au certat și împăcat de nenumărate ori cei doi au spus ”Da” în fața ofițerului de la starea civilă. Se întâmpla vara aceasta, pe 1 august, iar acum la 3 luni de la cununie, blonda lui Bote a depus actele de divorț. Câteva zile mai târziu vedeta a fost văzută la brațul soțului la un eveniment monden, iar aseară a decis să spună ce se întâmplă în relația sa.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, relație de dragoste cu năbădăi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează de circa un an și jumătate unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul autohton. După ce s-au certat și împăcat de câteva ori, cei doi au făcut pasul cel mare când nimeni nu se aștepta. Multă lume nu-i vede prea mult timp împreună motivul fiind scenele de gelozie și bătăile repetate pe care le-ar fi încasat blonda lui Bote. Vedeta a depus actele de divorț la notar, dar este nehotărâtă ce vrea să facă în continuare.

Frumoasa blondină și Alex Bodi au fost invitați în emisiunea Xtra Night Show unde a vorbit deschis despre ce se întâmplă în relația sa de dragoste. Bianca Drăgușanu recunoaște că este geloasă și vulcanică, acesta fiind și motivul pentru care vedeta își ”iese din pepeni”. „El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii?”, a spus blondina, scrie spynews.ro.

Bianca recunoaște că îl iubește pe Alex Bodi și că nu există o altă femeie în viața lui

„Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a completat Bianca Drăguşanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×