Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scene interzise minorilor pe plajă. Cum au fost surprinși cei doi, în plină zi FOTO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/07/2019, 13:49
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scene interzise minorilor pe plajă. Cum au fost surprinși cei doi, în plină zi FOTO
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, extrem de pasionali pe nisipul de la mare. Sursa foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună, însă știrea nu este aceasta, căci mâine probabil se vor despărți din nou și tot așa. Cei doi nu au mai ținut cont de absolut nimeni și de nimic și și-au arătat dragostea în stilul lor caracteristic pe litoralul românesc. Cei doi au fost protagoniștii unor scene interzise minorilor pe plajă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dezlănțuiți pe plaja bogaților de la Mamaia

Bianca și Alex au fost fotografiați de paparazzii CANCAN.ro la Mamaia, unde nu au mai putut să se abțină și s-au giugiulit pe nisipul fierbinte. Bianca a fost pozată ca și cum ar fi fost în dormitorul de acasă, peste Alex Bodi, care stătea așezat pe șezlong. Scenele nu demonstrează altceva decât că, oricât de mult s-ar certa și ori de câte ori ar spune că e definitiv, iubirea are mereu ultimul cuvânt.

Bianca și Bodi au petrecut pe plaja milionarilor din Mamaia, acolo unde vedeta a ținut și o scurtă sesiune foto probabil pentru rețelele ei de socializare, ajutată de o prietenă. Fosta blondă a lui Bote s-a unduit lasciv pe lângă musculosul care face afaceri cu lingouri de aur și a savurat o limonadă rece, bucurându-se de frumoasa zi de vară.

bianca dragusanu si alex bodi la mamaia
Bianca și Alex, fotografiați de paparazzii Cancan.ro

Bianca și Bodi erau despărțiți pe 7 iulie

La începutul lunii, pe 7 iulie, cei doi erau despărțiți, conform wowbiz.ro. „În urma unor discuții și din cauza unor “evenimente”, am ales de comun acord să punem capăt relației, dar de data asta definitiv!”, a declarat alex Bodi acum mai bine de 10 zile. Între timp, Bodi a recucerit-o pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a devenit celebră după ce a avut o relație cu creatorul de modă Cătălin Botezatu. Vedeta a avut apoi o relație cu fotbalistul Adrian Cristea, după care s-a cuplat cu Victor Slav. Din seria bărbaților care au trecut prin viața Biancăi îl mai amintim și de tipul cu care s-a iubit după ultima despărțire de Slav, englezul Tristan Tate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×