Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal în public. El ar fi încercat să o agreseze fizic VIDEO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
06/11/2019, 18:24
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal în public. El ar fi încercat să o agreseze fizic VIDEO
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal în public. El ar fi încercat să o agreseze fizic VIDEO

Continuă telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Deși fuseseră surprinși ieri la un restaurant împreună și părea că s-au împăcat, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Cei doi au fost surprinși în mijlocul unui scandal în public, în plin zi, în parcarea unui local de fițe din Capitală.

Bianca și Alex Bodi, un nou scandal în public

Din imaginile surprinse de Kfetele.ro, se observă cum Alex Bodi încearcă să o agreseze pe Bianca, lângă mașină. Cei doi s-au certat, iar Bodi pare că vrea să o lovească pe Drăgușanu, care încearcă să-l țină pe acesta la distanță  Bianca și Bodi s-au despărțit, ea acuzând că a fost, de-a lungul relației cu acesta, supusă mai multor agresiuni fizice. În legătură cu acuzațiile că Bodi a bătut-o pe Bianca în repetate rânduri, afaceristul a negat cu vehemență, fiind extrem de deranjat că i s-a pus această etichetă.

„Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea”, a declarat Bodi în urmă cu două luni.

Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de Alex Bodi

În urmă cu ceva timp, Bianca a apărut în spațiul public cu vânătăi, însă vedeta a negat imediat că ar fi fost bătută de Alex. Afaceristul care s-a îmbogățit din tranzacțiile cu lingouri de aur a confirmat ieri despărțirea, declarând că a fost una de comun de acord. Bianca și Alex și-ar fi promis că la următoarea ceartă urâtă ar fi bine să o rupă de tot.

„Nimeni nu va ști de câtă violență a fost nevoie pentru a deveni atât de blândă”, este mesajul pe care l-a postat Bianca, ulterior începutului scandalului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×