Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit şi vor să divorţeze: „Nu avem intenții comune”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/10/2019, 15:01
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit şi vor să divorţeze: „Nu avem intenții comune”
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Sursa foto: click.ro

S-a rupt lanțul de iubire între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cei doi și-au spus adio și intenționează la modul cel mai serios să divorțeze. După ceva timp petrecut împreună, perioadă în care și-au făcut planuri inclusiv de nuntă, după ce s-au căsătorit civil, cei doi și-au dat seama că drumurile lor nu tind spre același țel. Anunțul a fost făcut chiar de către Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio

Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori până acum, însă de data asta, având în vedere dramatismul cu care Bodi anunță sfârșitul relației, se pare că lucrurile s-au sfârșit într-adevăr. Afaceristul a declarat pentru spynews.roși-au promis amândoi ca la următoarea ceartă urâtă care va apărea să se despartă definitiv, căci e clar că în acest fel nu mai pot continua împreună, că nu mai au intenții comune.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun”, a declarat Bodi.

bianca drăgușanu alex bodi
Drăgușanu a postat la Instastory un clip în care apare cu un troler. Sursa foto: Instagram

„Nu se poate conforma cu anumite chestii”

„Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a mai spus musculosul Biancăi Drăgușanu. Bianca a postat pe Instastory un clipuleț în care trage de un troler fără se precizeze unde pleacă. Fanii au intrat la dubii și spun că și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat de acasă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×