Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea, SMS-uri fierbinți! ”Prințul” încearcă să o recucerească, după ce s-a cuplat cu o brunetă care acum îi e prietenă blondinei

Sandra Popescu    Ana Ioana   
în Stiri mondene
14/08/2018, 18:28
Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea, SMS-uri fierbinți! ”Prințul” încearcă să o recucerească, după ce s-a cuplat cu o brunetă care acum îi e prietenă blondinei GALERIE FOTO
Bianca Drăguașanu și Adrian Cristea, SMS-uri fierbinți! ”Prințul” încearcă să o recucerească, după ce a ”combinat” o brunetă care acum îi este prietenă bună blondinei. Toată povestea, pe larg, în cadrul dezvăluirilor de mai jos. Relațiile dintre cei doi sunt mai complicate ca niciodată!

Fotbalul e istorie pentru el și el e istorie pentru fotbal, dar se pare că istoria e cât mai departe de fostul cuplu Cristea-Drăgușanu. Adrian Cristea a avut multe relații de-a lungul anilor însă departe de relația cu Bianca Drăgușanu, care a fost multă vreme in vzorul oamenilor. O relație controversată, așa cum ne-au obișnuit cei doi nu se putea să se termine așa ușor. Totul a pornit încă de la absența Biancăi de la ziua lui Trista Tate.

Tristan Tate a fost un paravan pentru relația cu Cristea

Protagoniștii au avut, se pare, totul în vizor. Bianca Drăgușanu a încercat o relație, de ochii lumii, cu luptătorul Tristan Tate. Prezentatoarea a crezut că acoperirea la brațul unui bad boy ar face-o să pice în picioare după separarea de Victor Slav, așa cum s-a și întâmplat.

Se pare că toate cele întâmplate i-au adus aminte de timpul petrecut cu Cristea. „Prințul” nu s-a aruncat cu capul înainte, meticulos cum îl știm, cu mina sa ternă și eternă prin care pare că gândește tot timpul ceva adânc, a început să dea câteva SMS-uri.  Lipsa fostei prezentatoare de la aniversarea luptătorului  l-a făcut pe Adrian Cristea să o contacteze pe blondină, totuși fără să forțeze lucrurile.

Cei doi se pare că păstrează comunicarea la un nivel de amiciție. Însă fiind vorba de aceștia, poate fi oricând vorba și de ceva ceva mai mult, ceva intens, ca în vremurile bune. Potrivit spuselor unor apropiați blonda așteaptă de la Cristea ceva deosebit, prin învăluire. Aceasta i-a răspuns, dar fără artificii. tocmai pentru a menține jocul format între cei doi. Un joc ce i-a ținut împreună în secret, deși amândoi erau în cupluri diferite.

Care este concluzia triunghiului amoros Cristea-Drăgușanu-Slav

Celor doi li s-a potrivit extraordinar relația tumultoasă pe care au avut-o. Și de la 7 ani de la sfărșitul relației lor se mai vorbește despre vechea „telenovelă”.Așadar, dincolo de filmele turcești, cu povești de dragoste întortocheate se află Cristea și Bianca Drăgușanu. Aceștia au ținut cu sufletul la gură mulți oameni, despărțiri, împăcări și nu numai, totul, desigur, în lumina reflectoarelor. Fotbalistul a ținut-o aproape, ea a fugit, el a urmărit-o, ea s-a împiedicat.

În concluzie, Bianca a ajuns și la altar, doar că altcineva i-a fost mire, iar Cristea tot în tatonări cu alte domnișoare a rămas. Finalul pentru cei doi nu a fost nici pe departe acela, în urma mesajelor se pare că vor să țină flacăra vie. Bianca a ajuns o mamă singura, după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei, Adrian Cristea a rămas tot „Prinț” iar Victor Slav al nimănui.

Părăsit de Maria păuna, Cristea a fugit la Londra, pentru a o ferici pe cea care avea să devină apoi prietena Biancăi
Părăsit de Maria Păuna, Cristea a fugit la Londra, pentru a o ferici pe cea care avea să devină apoi prietena Biancăi

Bianca are o nouă prietenă surpriză: pe fosta lui Cristea

Încurcate sunt căile Domnului, am putea spune citind cele de mai sus, însă acum vor fi și mai încurcate, pentru că povestea cuplului Drăgușanu-Cristea se desfășoară pe mai multe planuri secundare. Așa se face că, după despărțirea de Maria Păun, Adi Cristea s-a cuplat cu o brunetă focoasă, pe care presa a titrat-o la acea vreme drept Codruța. Aceasta a pus ochii pe ”Prințul” cu inima frântă și numai bine ce a găsit pretext pentru a-l invita la Londra. Felicitările, masa și dansul au fost pe cheltuiala Codruței, bineînțeles, iar sportivului pare să nu-i fi displăcut această ofertă.

Apropiații ”Prințului” au dezvălui repede misterul din spatele acestei relații. ”Codruţa, femeia cu care Adrian Cristea s-a afişat după despărţirea de Maria Păuna, nu stă în România. Ea locuieşte prin Italia, Canada şi se prezintă ca fiind femeie de afaceri, deşi nimeni nu ştie despre ce afaceri e vorba în mod concret. Are 43-44 de ani. Între ea şi Cristea nu poate fi vorba despre o relaţie de iubire. El e pe interes, ea pur şi simplu l-a vrut pentru un weekend şi l-a avut. L-a «închiriat», şi-a făcut «poftele» şi asta a fost tot. Codruţa şi Adrian s-au cunoscut la o nuntă, unde el a mers ca invitat din partea naşilor”, a declarat, pentru Cancan.ro o persoană din anturajul lui Adi Cristea.

Se pare că nu i-a păsat că a avut o relație cu Cristea: Bianca Drăgușanu și Codruța sunt foarte bune prietene
Se pare că nu i-a păsat că a avut o relație cu Cristea: Bianca Drăgușanu și Codruța sunt foarte bune prietene

Între timp, însă, pentru că așa stând lucrurile e lesne de înțeles că relația dintre Adi și Codruța a durat foarte puțin, a apărut și Bianca în peisaj. Nu împreună cu Cristea, ci cu… Codruța. Cele două au fost surprinse de multe ori împreună și cei din anturajul lor spun că sunt prietene foarte bune, mai exact, ”ca două surori”. Coincidența este cu atât mai mare cu cât ”blonda și bruneta” sunt văzute în locuri extrem de scumpe, iar aici din nou gurile rele spun că banii sunt una dintre calitățile pe care Bianca le-ar fi văzut la Codruța, exact ca ”Prințul”. C-o fi adevărat, că nu o fi, asta rămâne de văzut, în cazul în care ar izbucni un scandal presărat cu dezvăluiri în această tabără. Până una alta, vă sunt puse la dispoziție probele acestei strânse prietenii. STIRI MONDENE a intrat în posesia unor imagini cu Bianca și Codruța petrecând de minune împreună. Cel puțin în această formulă, Cristea e istorie!

Parcursul „Prințului” în fotbal

Un gol, un gol l-a făcut pe Cristea să se remarce .Un gol care a îngenuncheat Steaua în fața Ieșilor, chiar în Ghencea. A urmat apoi trecerea în „Ștefan cel Mare”, unde și-a arătat maximul, cu frână trasă. Au rămas doar femeile pe care le-a cucerit de-a lungul timpului, pentru care ar merita an de an premii.Cum Cristiano Ronaldo va rămâne în istorie pentru relația cu Real Madrid, încununată cu trofee, așa și Cristea va rămâne în istorie prin relația cu Bianca, momentul său de glorie în toată cariera de berbant bine.

Din nefericire, în ambele situații s-a lăsat cu despărțire. Portughezul a ales „Bătrâna Doamnă” din Italia, în timp ce Adrian Cristea s-a mulțumit cu câteva doamne de prin Berceni, Colentina și Herăstrău.  Cariera de fotbalist a ui Adrian Cristea s-a sfărșit, așa că s-a apucat de haine, iar în timpul liber se întreținea cum putea sau era întreșinut de câteva doamne, nu se știe mai exact.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×