Bianca Drăguşanu se pregăteşte de căsătorie! Ce verighete a probat. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/12/2018, 21:47
Bianca Drăguşanu se pregăteşte de căsătorie! Ce verighete a probat. FOTO
De trei luni, Bianca și Alex Bodi, actualul său partener de viață, trăiesc o poveste frumoasă de dragoste

Bianca Drăgușanu dorește să ajungă din nou în fața altarului! Blondina se pregătește de căsătorie, iar primul pas pe care deja l-a făcut este probatul verighetelor. De trei luni, Bianca și Alex Bodi, actualul său partener de viață, trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Cei doi au fost nașii unui copil împreună, afaceristul a prezentat-o deja familiei, iar acum se pare că plănuiesc chiar să rămână împreună pentru tot restul vieții. De altfel, bărbatul din viața ei i-a cunoscut chiar și fetița, pe Sofia.

Acestea fiind bifate, Bianca a trecut deja la treabă și a început să probeze inelele care îi vor lega. În cadrul unei aplicații noi pe care o și promovează, vedeta a ochit deja un inel minunat, care îl face pe Alex Bodi să scoată din buzunat 2020 ded dolari pentru a o face fericită pe blondină.

Bianca Drăgușanu se pregătește de căsătorie! Vedeta a probat deja câteva verighete

Bianca Drăguşanu se pregăteşte de căsătorie! Ce verighete a probat. FOTO
Bianca Drăgușanu dorește să ajungă din nou în fața altarului

Cât despre rochia de mireasă, Bianca Drăgușanu a mprturisit că, dacă ar hotărâ să facă acest pas din nou, ar dori două rochii de mireasă, ambele în stil sirenă. ”Îmi face plăcere să îmbrac rochii de mireasă. De fapt, o fac atât de des în atelierul propriu de creaţie, încât a devenit ceva natural să probez şi să fotografiez astfel de rochii. Dacă ar fi să ajung din nou în faţa altarului, aş îmbrăca două rochii de mireasă, ambele tip sirenă, dintre care una să fie creaţia mea”, a spus Bianca.

Bianca Drăguşanu se pregăteşte de căsătorie! Ce verighete a probat. FOTO
Bianca Drăgușanu, în rochia de mireasă pe care a purtat-o la nunta ei cu Victor Slav

Mai mult, vedeta a precizat și ce tradiție ar vrea să nu se respecte la nunta ei: furatul miresei. ”O combinaţie între stilul clasic şi nonconformist. De exemplu, mie nu îmi place tradiţia cu furatul miresei şi nici nu aş opta pentru un meniu tradiţional. În schimb, dansul mirilor mi se pare frumos. Am deja experienţa asta”, a declarat blondina pentru revista ”Ghidul Miresei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×