Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Alex Bodi! Vedeta vrea să schimbe mai multe rochii: „Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/01/2020, 20:03
Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Alex Bodi! Vedeta vrea să schimbe mai multe rochii: „Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă”
Bianca Drăgușanu se pregătește de nunta cu Alex Bodi. Sursa foto: Instagram

Bat clopote de nuntă în lumea showbiz-ului românesc, pentru că Bianca Drăgușanu se pregătește să ajungă la altar cu iubitul său, Alex Bodi. Și nu oricum, ci în mare stil, pentru că blondina nu se mulțumește doar cu o singură rochie și vrea să transforme cel mai frumos eveniment din viața să într-o prezentare de modă în toată regula. Iar omul de afaceri nu se uită deloc la bani când vine vorba să-i satisfacă viitoarei sale soții orice capriciu.

Bianca Drăgușanu își pregătește nunta cu Alex Bodi în cel mai mic detaliu

Chiar dacă nu a stabilit încă data exactă la care se va căsători pentru a doua oară, un lucru e cert: vedeta a început deja să pună la punct toate detaliile. Judecând după spusele sale, se anunță o nuntă ca în povești, mai ales că fosta soție a lui Victor Slav are de gând să poarte cel puțin 15 rochii de mireasă.

Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit.

Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore, mă schimb în alta, mai petrec 3 ore, mă schimb în alta”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Ce rochie va purta Bianca în Biserică

Când vine vorba despre cununia religioasă, moment în care va ajunge la altar cu bărbatul iubit, pentru a-și jura dragoste eternă în fața lui Dumnezeu, Bianca susține că va opta pentru o ținută adecvată acestui context cu totul și cu totul special. „La Biserică va fi cu mâneci, că eşti totuşi în Biserică. Dansul mirilor o să-l fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor!”, a mai spus vedeta.

Nu va lipsi, însă, nici furatul miresei, unul dintre cele mai îndrăgite obiceiuri întâlnite la nunțile românești. Pentru că vrea ca totul să fie ca la carte, frumoasa blondină le-a pregătit invitaților o surpriză de proporții.

Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor.

Cu siguranţă voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×