Bianca Drăguşanu se căsătoreşte cu Alex Bodi! Fosta soţie a lui Victor Slav, din nou în faţa altarului

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/05/2019, 11:40
Bianca Drăguşanu se căsătoreşte cu Alex Bodi! Fosta soţie a lui Victor Slav, din nou în faţa altarului
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, gata de nuntă? Sursa foto: wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu a luat, în sfârșit, marea decizie a vieții sale! Se căsătorește cu Alex Bodi, omul cu care o relație cu năbădăi. Fosta nevastă a lui Victor Slav va ajunge din nou în fața altarului, după ce a depășit toate ”problemele conjugale” cu Alex, despre care presa a scris că ar fi destul de dur, ba chiar agresiv fizic cu fosta blondă a lui Bote.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, aproape de pasul cel mare

Nu a dat detalii despre când va fi nunta, ba chiar e posibil să nu ajungă la altar la cât se împacă și se ceartă cei doi, însă sunt foarte hotărâți să facă acest mare pas. Așadar, cei doi sunt tot mai aproape de o nuntă, semn că relația s-a transformat dintr-o joacă într-o relație serioasă. ”Avem o relație a noastră specială și poate vom ajunge și la un mariaj”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, scrie wowbiz.ro.

”Am luat în calcul și varianta asta. Ne iubim, este firesc să ne gândim și la un mariaj”, a adăugat Alex Bodi, conform aceleiași surse. Alex și Bianca au fost și ei prezenți la petrecerea Viva!, revistă care a împlinit 20 de ani de când e pe piața românească. Cei doi au fost zâmbăreți și au stat braț la braț aproape toată seara.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună
Cei doi au fost prezenți la petrecerea Viva!. Sursa foto: Viva

Relațiile Biancăi Drăgușanu, în vizorul presei

Bianca Drăgușanu a schimbat des bărbații în ultimii ani. După despărțirea de Victor Slav, cu care are o fetiță minunată, vedeta s-a cuplat cu Tristan Tate. Relația cu britanicul nu a funcționat așa cum trebuia și s-a reorientat repede în brațele musculosului Alex Bodi. În urmă cu câteva luni, s-a zvonit că Alex ar fi lovit-o pe Bianca.

Vedeta apăruse la un eveniment cu vânătăi pe brațe, iar presa a speculat imediat despre cum se înțelege, de fapt, cu afaceristul care face bani din vânzarea lingourilor de aur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×