Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi: ”Sunt singură și mi-e bine așa”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 08:24
Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi: ”Sunt singură și mi-e bine așa” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi: ”Sunt singură și mi-e bine așa”

Miercuri a fost o zi importantă pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta a împlinit 37 de ani și s-a bucurat de atenția tuturor celor invitați la ziua ei de naștere. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a sărbătorit la un restaurant cunoscut din Capitală, iar înainte de a intra a făcut un anunț care i-a uimit pe toți.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi

Modelul a ajuns în fața restaurantului, alături de alți câțiva prieteni. Până și-a așteptat toți invitații în fața localului, a fost sunată și a răspuns cu zâmbetul pe bune: ”Bună, iubi, te aștept!”, doar că nu era vorba despre iubitul ei, Alex Bodi. Ulterior, vedeta a ”aruncat” câteva vorbe care au ridicat semne de întrebare, potrivit cancan.ro. „ Sunt foarte stabilă pe plan emoțional! Nu știu ce va fi. O să vă surprind și cred că o să mă surprind și pe mine”, a spus Bianca Drăgușanu. Apoi, întrebată de dacă cineva bate la poarta inimii ei, a răspuns: „Deocamdată, nu! Sunt singură și mi-e bine așa!”

Bucuroasă nevoie mare în ziua festivă, blondina a ținut legătura și cu fanii ei. Aceasta a publicat o fotografie pe un cont de socializare, apoi a mulțumit tuturor pentru urări și gândurile bune. „37 este doar un număr..unul norocos. Am tot ce mi-am dorit vreodată și mă declart mulțumită și împlinită cu alegerile pe care le-am luat, însă, de de parte realizarea, bucuria și împlinirea vieții mele este copilul meu minunat Sofia. Vă mulțumesc opentru urările voastre!!??? #blessed #happybirthday #happybirthdaytome ??‍♀️?”, a fost mesajul Biancăi de pe un site de socializare.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi: ”Sunt singură și mi-e bine așa”
Imagine de la ziua Biancăi Drăgușanu

Răzvan Botezatu, mesaj de ziua Biancăi

Printre cei care s-au bucurat alături de vedetă de ziua ei s-a aflat, desigur, și prietenul ei, Răzvan Botezatu. Fostul prezentator de la Antena Stars i-a sris ceva emoționant și i-a dorit numai bine. „La multi ani! Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de cei ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri şi satisfacţii.

Fie ca in aceasta zi visele tale sa devina realitate, sa ai parte de momente dintre cele mai alese, pline de fericire și momente de neuitat, sa te inconjoare persoanele dragi, sa ai prieteni adevarați si sa ai succes in tot ceea ce faci ! Sa fii sanatoasa, iubita si sigur fericita! La multi ani!!! ?❤️?”, i-a scris Răzvan Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×