Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tensiunea la Asia Express: “Nu mai pot să merg!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 08:31
Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tensiunea la Asia Express: “Nu mai pot să merg!” GALERIE FOTO
Tensiune maximă la Asia Express! Bianca Drăgușanu a ajuns să ceară ajutorul medicilor

Asia Express este o emisiune dură din multe puncte de vedere, iar una dintre vedetele care au cedat din primele clipe de aventură a fost Bianca Drăgușanu. Blondina a ajuns să ceară ajutorul medicilor, din cauza căldurii, acesta fiind și factorul principal care ar putea să o facă să renunțe la show.

În timpul unei curse contracronometru, vedeta a clacat spunând:„Eu nu mai plec niciunde de aici. Da? Merg ca nebuna pe soare. (…) Nu mai pot să merg! Dacă nu mai pot să merg, cum vrei să merg? (…) Nu. Mai. Pot”.

Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tensiunea la Asia Express

Ulterior, Bianca a explicat și motivele pentru care nu ar dori să mai continue. „Eu am cedat nervos. Și fizic și psihic. Eu am multe momente într-o zi când clachez. Rucsacul ăla greu era tot mai greu la fiecare pas pe care îl fac. (…) Simțeam că nu mai pot. Căldura aia m-a extenuat”, a menționat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tensiunea la Asia Express: “Nu mai pot să merg!”
Vedeta a cerut ajutor medical din cauza căldurii

De altfel, nu este prima dată când vedeta se plânge de condițiile grele din cadrul competiției, cu toate că, la început, aceasta susținea că nu se sperie de nimic, având-o alături și pe sora sa, Oana. Cu toate acestea, datorită concursului cele două și-au adus aminte de copilărie și de faptul că îndârjirea și neînfricarea lor de acum se baza pe momentele dificile din trecut.

”Noi am fost obișnuite cu viața grea”

„Nu ne sperie nimic. Noi am fost obișnuite cu viața grea, cu lipsuri pentru că provenim dintr-o familie fără mari posibilități financiare. Și la școală mergeam tot cu ocazie. Să nu credeți că nu ne vom descurca”, a precizat Bianca.

Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tensiunea la Asia Express: “Nu mai pot să merg!”
În timpul unei curse contracronometru, Bianca a recunoscut că a clacat

Însă, cu toate evenimentele mai puține fericite din viața lor, tensiunea și efortul fizic pe care trebuie să îl depună în competiție le-a dat bătăi de cap. „Suntem supuse unui efort fizic și psihic extrem de mare, pe o căldură insuportabilă şi într-o mizerie de nedescris”, a spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×