Bianca Drăgușanu, moment de sinceritate, la Asia Express: „Nu cred că o mai duc mult!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/02/2019, 12:06
Bianca Drăgușanu, moment de sinceritate, la Asia Express: „Nu cred că o mai duc mult!” GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu incepe sa oboseasca la Asia Express

Bianca Drăgușanu începe să se plângă din ce în ce mai mult la emisiunea Asia Express și a recunoscut că este aproape de punctul în care este posibil să clacheze. Concursul se pare că este foarte dur pentru multe dintre vedetele înscrise în producția Antena 1.

Misiunile sunt din ce în ce mai grele, iar cele opt echipe rămase în concurs se descurcă din ce în ce mai greu, deoarece oboseala începe să pună stăpânire pe concurenți. Fără transport asigurat, cazare și mâncare, cu doar un dolar pe zi, vedetele încep să conștientizeze că situațiile extreme nu se vor opri curând în show-ul de televiziune.

Bianca Drăgușanu începe să obosească la Asia Express

Bianca Drăgușanu nu mai îndură condițiile grele de la „Asia Express”. Telespectatorii vor putea vedea la ediția de duminică seară unde se află frumoasa vedetă la capitolul încredere în sine. „În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

bianca dragusanu asia express
Bianca Dragusanu crede ca nu mai poate rezista mult la Asia Express

Episodul de duminiă seara îi surpirnde pe concurenți în gara din Kandy, fosta capitală a Sri Lankăi. Startul cursei va depinde de bagajul de cunoștințe dobândit de cele opt echipe rămase în cursă, iar întrebările de cultură generală puse de prezentatoarea Gina Pistol înseamnă foarte mult petru concurenți. Câștigătorii vor merge cu trenul! Așadar, vedetele ar trebui să se gândească bine și să dea răspunsurile corecte!

Gina Pistol le va oferi opt bilete de tren pentru patru echipe care reușesc să fie cât mai aproape de răspunsul corect. Câștigătorii vor parcurge o parte din cursă cu trenul, iar asta le va oferi un avans substanțial în fața celorlalte echipe care vor fi nevoite să facă autostopul, dar și un timp de odihnă! Presiunea este și mai mare, căci doar primele două echipe ajunse la punctul de control vor participa la proba Amuletei, ce pune în joc un avantaj important pentru a ajunge mai repede la imunitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×