Bianca Drăgușanu, la TV, începând de duminică! Pe ce post o poți vedea

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
06/02/2019, 20:06
Bianca Drăgușanu, la TV, începând de duminică! Pe ce post o poți vedea GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu e din nou la TV

Vă era dor de Bianca Drăgușanu? Frumoasa blondă va fi din nou la TV! O puteți vedea duminică, 10 februarie, de la ora 20:00, în cadrul emisiunii Asia Express, de la Antena 1. În cadrul reality show-ului, Bianca Drăgușanu este nevoită să meargă într-o remorcă plină cu nuci de cocos. O situație deloc obișnuită pentru vedeta TV, care ultima oară s-a plimbat cu un Bentley.

Vedetele de la Asia Express au lăsat deoparte fițele și au acceptat să circule cu orice vehicul în cadrul reality show-ului de la Antena 1. După ce Bianca Drăgușanu a fost nevoită să meargă într-o remorcă plină cu nuci de cocos, Paul Ipate și Jojo au avut parte de o surpriză în momentul în care au aflat că mașina care a oprit să îi ia era plină de condamnați care aveau cătușele la mâini. Vedetele de la Asia Express au ales până acum să facă autostopul, chiar dacă au mers în condiții greu de imaginat.

Bianca Drăgușanu a mers într-o remorcă plină cu nuci de cocos
Bianca Drăgușanu a mers într-o remorcă plină cu nuci de cocos

Bianca Drăgușanu e din nou la TV

Bianca Drăgușanu va fi duminică la TV, în cadrul emisiunii Asia Express. Frumoasa blondă a fost nevoită să meargă într-o remorcă plină cu nuci de cocos sau prin ploaie pentru a parcurge Drumul Elefantului. „Ultima oară am mers cu un Bentley”, a declarat Bianca în timp ce încerca să își facă un loc cât mai comod printre nucile de cocos din remorcă.

Aventurile vedetelor din Asia Express nu se opresc aici. La un moment dat am mers cu o maşinã de tuns iarbă. Chiar dacă sună ciudat, când eşti în cursă, te foloseşti de orice mijloc de transport ca să înaintezi fie şi câteva sute de metri. Toată nebunia asta e parte din frumuseţea concursului”, a declarat Șerban Copoț.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×