Bianca Drăgușanu, ipostaze pătimașe în Săptămâna Patimilor! Detaliul care i-a înnebunit pe bărbați

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/04/2019, 16:26
Bianca Drăgușanu, ipostaze pătimașe în Săptămâna Patimilor! Detaliul care i-a înnebunit pe bărbați GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, ipostaze pătimașe în Săptămâna Patimilor!

Bianca Drăgușanu vine din Petroșani și a devenit cunoscută în lumea mondenă după ce în 2009 a declarat că a fost iubita afaceristului italian Mirco Maschino. La scurt timp, era fotografiată în timp ce făcea amor în mare cu designerul Cătălin Botezatu, ulterior fiind supranumită ”Blonda lui Bote”, devenind și una dintre cele mai comentate dive din showbiz.

Bianca Drăgușanu, ipostaze pătimașe în Săptămâna Patimilor

De atunci, blondina nu a schimbat doar culori de păr, ci și bărbați, ajungând la cel din prezent, afaceristul Alex Bodi. De când a apărut în viața ei, blondina susține că este fericită și liniștită. „Cred că semănăm foarte tare, dar asta nu e bine pe deoparte pentru că două firi tari, dacă se bat cap în cap ies scântei și chestia asta poate că nu e bine… Este foarte deștept, este frumos, este puternic și îmi place că are puterea să dețină așa controlul în situațiile care sunt greu de controlat, în mod special eu!”, afirmă ea.

Mulțumirea poate că vine și din faptul că Bodi o răsfață cu diferite cadouri și vacanțe. Cea mai recentă plecare a celor doi a fost în Spania, acolo unde Bianca s-a fotografiat în fel și chip, pentru a păstra vie amintirea momentelor în care era fericită, departe de casă și ochii curioșilor.

Bianca Drăgușanu, ipostaze pătimașe în Săptămâna Patimilor! Detaliul care i-a înnebunit pe bărbați
Detaliul care i-a înnebunit pe bărbați

Detaliul care i-a înnebunit pe bărbați

De altfel, se poate observa că se simțea extrem de liberă, pozându-se în diferite ipostaze mult prea incitante pentru Săptămâna Patimilor. Vedeta s-a fotografiat într-un moment în care se încărca la energia trimisă de soare, uitând un detaliu, sutienul.

Bianca a început relația cu Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. Mai târziu, despre vedetă se auzea în ”târg” că ar avea o relație cu croatul Josip Heit, șeful lui Bodi. La scurt timp, Bianca s-a întors în brațele fostului iubit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×