Bianca Drăgușanu, gafă impardonabilă din cauza Photoshop-ului!

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
22/09/2018, 21:55
Bianca Drăgușanu, gafă impardonabilă din cauza Photoshop-ului! GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu a exagerat cu Photoshop-ul!

Bianca este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă nu prea se pricepe la photoshop, deși îl folosește zilnic! Ultima dovadă de nepricepere la programul respectiv tocmai ce a fost postată pe pagina ei de socializare și poate fi văzută în GALERIA FOTO!

Vedeta a vrut să posteze o fotografie cu ea, însă se pare că nu a fost mulțumită de culoarea propriilor dinți, așa că a apelat la programul de editare foto. A crezut că a terminat și a postat poza pe Internet, însă un detaliu i-a scăpat. O parte a danturii este mult mai albă decât cealaltă!

Bianca Drăgușanu apelează la Photoshop, chiar dacă arată impecabil

Bianca Drăgușanu a ținut prima pagină a ziarelor de scandal, după ce a ales să se despartă de tatăl copilului ei, Victor Slav. Cei doi au promis în fața opiniei publice că vor rămâne prieteni pentru ca micuța sofia să aibă tată și mamă. Imediat, frumoasa blondă a apărut la brațul unui alt bărbat, milionarul Tristan Tate, însă povestea de iubire s-a stins înainte de a începe. După doar câteva luni cei doi s-au despărțit, iar blonda a fost văzută la fel de repede alături de un alt bărbat.

Cei doi au parut ca se simt bine si ca se cunosc de mai mult timp
Bianca Dragusanu si barbatul misterios, pozati in miez de noapte, la terasa

Citește și Imagini sexy cu Bianca Drăgușanu la plajă! Vedeta credea că nu o vede nimeni, însă noi avem fotografiile

Citește și Victor Slav, declarație de dragoste în direct! ”Pentru Bianca Drăgușanu!”

Blondina a fost surprinsă de fotoreporterii ȘTIRI MONDENE! la o terasă, alături de un bărbat bine, în miez de noapte. Din pozele surprinse de fotoreporterii noștri, se pare că noua cucerire a Biancăi Drăgușanu este un brunet cu perciuni lungi și cioc, un adevărat macho man. Cei doi nu au fost puși pe șotii, ceea ce arată că respectivul este un om serios, matur, care știe ce vrea de la viață, respectiv de la frumoasa Bianca Drăgușanu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×