Bianca Drăgușanu, eliminată de la Asia Express! Cum a reacționat fosta lui Victor Slav

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 22:36
Bianca Drăgușanu, eliminată de la Asia Express! Cum a reacționat fosta lui Victor Slav GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a fost eliminată de la Asia Express! Care a fost primul gând al vedetei?

Bianca Drăgușanu a fost eliminată de la Asia Express! În fotografia surprinsă de cei de la emisiunea de aventură Oana, sora ei, plângea în hohote, pe când Bianca se bucura de finele experienței. Fanii acesteia au văzut-o pe blondină plângândus-se de condițiile precare în care era nevoită să stea și de căldura infernală sau transportul pe care îl găsea.

De asemenea, tot în urma emisiunii Asia Express, vedeta și-a atras câteva mici antipatii. Fosta soție a lui Victor Slav a înjurat de mama focului câțiva oameni care au oprit să o vadă, ci nu să o ajute să parcurgă o etapă care ar fi adus-o mai aproape de următoarea probă a show-ului.

Bianca Drăgușanu, eliminată de la Asia Express!

Bianca Drăgușanu a fost elimintă de la Asia Express! Din păcate pentru vedetă, plecarea din emisiune  pare că i-a bucurat pe cei mai mulți, astfel că jignirile și plângerile repetate i-au adus să nu mai urmărească episoadele de aventură.”În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele”, a afirmat Bianca Drăgușanu, după eliminarea pe nepregătite.  ”Bine că a ieșit din concurs ….. și așa jignea pe toata lumea …… parcă ea a trăit altfel înainte ….. hai că numai figuri are femeia din plastic”, ”Ce bine…pot să mă uit liniștită , în continuare la emisiune”, au fost puține din comentariile care arătau că plecarea din emisiune va aduce un avantaj în audiențe

Bianca Drăgușanu, eliminată de la Asia Express!
Bianca Drăgușanu, eliminată de la Asia Express!

Din nefericire, designeru-ului pare că nu i-a adus neapărat un beneficiu în ceea ce privește imaginea. Andreea Bălan a subliniat toate acestea într-o critică, după ce Bianca Drăgușanu a înjurat extrem de tare în cadrul concursului.  Mă uit la «Asia Express România». Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar: 
– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după 
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo 
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante ??. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.  O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute ??‍♀️De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”, a spus sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×