Bianca Drăgușanu, din nou însărcinată, după împăcarea cu Alex Bodi? „Ar vrea un băieţel”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
21/01/2019, 14:41
Bianca Drăgușanu, din nou însărcinată, după împăcarea cu Alex Bodi? „Ar vrea un băieţel” GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, din nou însărcinată, după împăcarea cu Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu, din nou însărcinată, după împăcarea cu Alex Bodi? Este întrebarea pe care admiratorii blondei și-o pun în această perioadă. Prietenii cuplului susțin că cei doi au suferit mult unul după celălalt după ce s-au despărțit, însă acum s-ar afla împreună la Istanbul, după ce milionarul s-ar fi despărțit de fosta soție. Mai mult decât atât, Bianca și Alex ar fi vorbit și despre copii.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit de Crăciun, însă nu au putut să stea foarte mult unul departe de celălalt. Chiar dacă deocamdată nu se poate spune că s-au împăcat, cei doi se află împreună la Istanbul. Apropiații cuplului susțin că omul de afaceri s-a despărțit de soția lui la finalul anului, după ce inițial renunțase la Bianca pentru ea. Nu mulți sunt cei care au crezut în relația Biancăi cu Alex, dar se pare că aceștia țin foarte mult unul la celălalt și chiar ar fi discutat și despre copii.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, din nou însărcinată, după împăcarea cu Alex Bodi?

„Amândoi iubesc copiii, îşi adoră fetiţele şi au vorbit de câteva ori despre posibilitatea de a mări familia. Alex vrea un băieţel, iar Bianca, deşi nu ar mai fi vrut un moştenitor, după Sofia, începuse să se gândească serios, cu drag, la varianta de a deveni din nou mamă. Sigur se împacă la Istanbul. A fost o despărţire din orgoliu, nu pentru că nu ar fi existat sentimente puternice”, a declarat o persoană apropiată de cuplul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi.

Bianca are o fetiță, pe micuța Sofia, iar Alex are două din relațiile anterioare. Prietenii celor doi mai spun că Bianca și Alex și-ar dori acum un băiețel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×