Bianca Drăgușanu, dezvăluiri dureroase la Asia Express 2019! Ce probleme avea în copilărie

Ciprian Postolache   
în Bianca Dragusanu
10/02/2019, 22:02
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri dureroase la Asia Express 2019! Ce probleme avea în copilărie GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri dureroase la Asia Express 2019! Ce probleme avea în copilărie

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri dureroase despre problemele sale din copilărie. S-a întâmplat la Asia Express 2019! Vedeta a povestit că pe vremea când era doar un copil, familia sa a avut greutăți materiale. „Eu și sora mea venim dintr-o familie fără mari posiblități.”, a povestit Bianca Drăgușanu în primul episod din noua serie de la Asia Express 2019.

Chiar dacă acum are o viață sclipitoare și plină de lux, Bianca Drăgușanu nu a fost obișnuită așa. În tinerețe frumoasa blondină a avut de îndurat multe greutăți. A mărturisit chiar ea lipsurile mai ales materiale pe care le-a îndurat în copilărie. Bianca a povestit totul în emisiunea Asia Express de la Antena 1. Este vorba de primul episod din noua serie care s-a filmat în India și Sri Lanka.  Bianca Drăgușanu participă la show-ul de la Antena 1 alături de sora sa Oana. Sărăcia și greutățile din Asia le-a adus aminte de copilărie.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri dureroase din copilărie, la Asia Express 2019! „Nu ne sperie nimic. Noi am fost obișnuite cu viața grea”

Bianca Drăgușanu a povestit ce probleme a avut în copilărie. Dezvăluirile dureroase pentru vedetă au fost făcute la emisiunea Asia Express de la Antena 1. Bianca Drăgușanu și sora ei Oana participă la show, iar cu ocazia acestuia și-au adus aminte de copilărie. „Nu ne sperie nimic. Noi am fost obișnuite cu viața grea, cu lipsuri pentru că provenim dintr-o familie fără mari posibilități financiare. Și la școală mergeam tot cu ocazie. Să nu credeți că nu ne vom descurca”, a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu: „Nu ne sperie nimic. Noi am fost obișnuite cu viața grea”

„Suntem supuse unui efort fizic și psihic extrem de mare, pe o căldură insuportabilă şi într-o mizerie de nedescris”,  povestea Bianca Drăgușanu detalii de la filmările alături de sora sa. Al doilea sezon Asia Express, este cel mai dur reality show de aventură difuzat în România. Nouă perechi de vedete trebuie să parcurgă Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×