Bianca Drăguşanu, declaraţii incendiare! Ce zice de relaţia cu Victor Slav. Anunţă că mai vrea un copil

Raluca Ogaru    Mirela Apostol   
în Stiri mondene
22/04/2019, 08:51
Bianca Drăguşanu, declaraţii incendiare! Ce zice de relaţia cu Victor Slav. Anunţă că mai vrea un copil GALERIE FOTO
Bianca Drăguşanu, alături de Victor Slav şi Sofia Maria, fetiţa acestora

Bianca Drăguşanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu fostul său soţ, Victor Slav, şi a mărturisit că lucrurile merg foarte bine între ei doi. Chiar mai bine decât înainte, când erau căsătoriţi. Vedeta TV a mai făcut şi un anunţ extrem de important, îşi doreşte să devină din nou mamă, însă cu un alt bărbat.

Ce zice Bianca Drăguşanu despre relaţia cu Victor Slav

”Relațiile sunt diferite, oamenii sunt diferiți, contextele sunt diferite, iar pe mine nu mă interesează relațiile lui. El știe cel mai bine ce alege. Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normal. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună.

Acum avem o comunicare mai bună. Nu mai există tensiuni între noi. Mai bine suntem așa decât să fim într-o relație tensionată, iar copilul nostru să ne vadă așa. Este un bărbat extraordinar”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Cancan.ro.

Bianca Drăguşanu mai vrea un copil

Bianca Drăguşanu, alături de Victor Slav pe vremea când formau un cuplu
Bianca Drăguşanu, alături de Victor Slav pe vremea când formau un cuplu

Vorbind despre cum se înţelege cu fostul său soţ, Bianca Drăguşanu a spus că nu exclude ca la anul pe vremea aceasta să fie însărcinată din nou, însă cu un alt bărbat: „Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație”, a mai spus Bianca Drăguşanu pentru aceeaşi sursă.

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au avut o relaţie încărcată de picanterii, care s-a destrămat după naşterea fetiţei lor. Blonda este în prezent într-o relaţie cu Alex Bodi, iar Victor Slav tocmai şi-a anunţat separarea de Raluca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×