Bianca Drăgușanu, cerută din nou în căsătorie? Alex Bodi s-a așezat în genunchi. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/02/2020, 10:35
Bianca Drăgușanu, cerută din nou în căsătorie? Alex Bodi s-a așezat în genunchi. FOTO GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație amoroasă controversată, iar frumoasa blondină a postat de curând un video emoționant cu cei doi. Afaceristul s-a așezat în genunchi cerându-și partenera de viață în căsătorie.

Alex Bodi s-a pus în genunchi și a adresat marea întrebare: ”N-am mai făcut asta”

Frumoasa Bianca Drăgușanu și-a emoționat fanii după ce a postat pe rețelele de socializare un video în care este cerută în căsătorie. Marea întrebare a fost adresată într-un cabinet medical, iar afaceristul Alex Bodi s-a așezat în genunchi pentru a-și întreba iubita dacă vrei să-i fie soție. VEZI FOTO

Vedeta a rămas fără cuvinte, mai ales că musculosul a mărturisit că nu a mai făcut asta niciodată. Bărbatul a scos inelul de logodnă din cutie și l-a așezat pe deget, iar Bianca Drăgușanu nu a ezitat. „N-am mai făcut asta niciodată, chiar niciodată”, a declarat musculosul.

Reacția Biancăi Drăgușanu când a primit cererea în căsătorie

„Ai înnebunit? Serios! Nu știu ce se întâmplă”, a spus frumoasa blondină imediat cum Alex Bodi i-a pus inelul de logodnă pe deget. Înainte de a răspunde afirmativ, Bianca Drăgușanu se aude cum îl întreabă pe Alex Bodi dacă o va iubi mereu.

După răspunsul mult așteptat, afaceristul a luat-o în brațe pe blondină și s-au sărutat cu foc și patimă. Cel mai probabil aceasta este cererea adresată înainte de căsătorie pentru că Alex Bodi este îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, iar Bianca are un top scurt.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dragoste cu năbădăi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit pe 1 august 2019 în ciuda faptului că relația lor a fost presărată cu numeroase certuri și scandaluri. Dragostea lor a ținut prima pagină a tabloidelor, mai ales când au anunțat că divorțează după numai câteva luni de căsnicie.

În urmă cu aproximativ doi luni vedeta a renunțat la desfacerea căsătoriei și a mai dat o șansă relației cu afaceristul musculos. Bianca mărturisea la începutul acestui an că nu mai vrea să facă dezvăluiri din viața sa amoroasă și se va axa mai mult pe carieră.

„M-am detașat de lucrurile negative din viața mea și de oamenii care mi-au făcut rău în viața mea, voluntar sau involuntar. Am început să mă implic mult mai mult în ceea ce mă ajută să am un trai mai frumos.

Am început anul acesta în forță. Atunci când am vorbit depsre viața mea personală am greșit că am dat prea multe amănunte, am dat prea puțină importanță vieții profesionale. Sunt un om care și-a asumat mereu ceea ce a făcut și a zis”a spus frumoasa blondină într-o emisiune TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×