Categorie: Autor:

Bianca Drăgușanu a dat 7.900 de dolari pe o pereche de pantofi, la Hong Kong. Cum arată aceștia

Bianca Drăgușanu și iubitul său, Alex Bodi, petrec o vacanță de vis în Asia, după ce s-au împăcat. Diva face multe fotografii, dar și achiziții de marcă. Ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu o pereche de pantofi care costă 7.900 de dolari din Hong Kong.

Bianca Drăgușanu a dat 7.900 de dolari din Hong Kong pe o pereche de pantofi. Fanii, induși în eroare

Inițial, fanii divei au fost uimiși când au văzut prețul pantofilor de la Chanel, care li s-a părut exorbitant. Este însă vorba de 7.900 de dolari din Hong Kong, adică aproximativ 1.000 de dolari americani. În orice caz, nu sunt deloc bani puțini și este clar că vor mai urma și alte cumpărături din magazinele de lux.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat la Hong Kong la scurt timp după ce s-au împăcat. „Alex ştie a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia lor. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!”, au povestit mai mulți apropiați ai celor doi.

Pantofii cumpărați de Bianca Drăgușanu

O relație tumultoasă

Săptămâna trecută apăruseră informații potrvit cărora Alex Bodi ar fi agresat-o pe blondă chiar la petrecerea de ziua ei, pe 6 martie. Atunci Bianca a împlinit 37 de ani și, la scurt timp, a apărut cu vânătăi pe corp.

Cei doi se certau frecvent din cauză că Bodi o înșela pe Bianca Drăgușanu. „S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”, a povesti o sursă din anturajul cuplului.