Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicii esteticieni, și-a mărit buzele!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/12/2018, 21:47
Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicii esteticieni, și-a mărit buzele!
Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție de ordin estetic!

Bianca Drăgușanu a apelat din nou la măestria medicilor esteticieni. Este bine știut că blondina iubește să-și facă schimbări și nu se sfiește de nimeni, așa că recunoaște cu fiecare ocazie. Recent a decis să-și mai mărească puțin buzele, așa că a mers pentru a-și injecta acid hialuronic.

„Vreau patru puncte, dar foarte puţin, da? Nici nu zici că mi-am pus. Nu vreau mult”, potrivit celor cerute de Bianca Drăgușanu medicului. Se pare că foste prezentatoare este foarte mulțumită de oua schimbare, astfel că a împărtășit și cu fanii săi de pe site-urile de socializare acest lucru.

Bianca Drăgușanu, schimbare estetică nouă! Vedeta și-a mai mărit buzele

Bianca Drăgușanu pare că nu se mulțumește niciodată cu ceea ce are, așa că cere perfecțiune de la fiecare medic pe care îl vizitează. Recent. aceasta și-a mai pus puțin acid hialuronic în buze. „Mi-am pus la buze doar 0,2, în condiţiile în care altă dată îmi puneam câte două serigini”, a spus fosta prezentatoare.

Bianca Drăgușanu la cabinetul medicului estetician
Bianca Drăgușanu la cabinetul medicului estetician

Cu toate acestea, de-a lungul timpului a mărturisit că are puține schimbări fizice, în puțin ezone ale corpului. „Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru aceăti ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costa 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de 2 ori, adica 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu care arată altfel de când am slabit cele 35 de kg. Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte”, a declarat aceasta. în trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×