Bianca Drăgușanu a aflat verdictul medicilor. Ce i-a apărut iubitei lui Alex Bodi la RMN

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/04/2019, 18:00
Bianca Drăgușanu a aflat verdictul medicilor. Ce i-a apărut iubitei lui Alex Bodi la RMN GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a aflat verdictul medicilor

Bianca Drăgușanu a aflat verdictul medicilor, în urma RMN-ului pe care l-a făcut. Vedeta riscă să ajungă pe masa de operație dacă nu urmează mai multe ședințe de terapie. Blondina are probleme de sănătate de multă vreme; probleme pe care a reușit să le țină sub control până acum.

Bianca Drăgușanu a aflat verdictul medicilor

În prezent, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că picioarele îi dau mari bătăi de cap. De asemenea, controversata blondină a spus că de acum încolo trebuie să fie atentă și la exercițiile pe care le face la sală, recunoscând că a cam exagerat în ultima perioadă. „Domnul doctor, în urma RMN-ului pe care l-am făcut, mi-a spus că trebuie să fac recuperare ca să nu ajung la operație. Eu am 7 sau 8 operații la tibii.

În momentul de față sunt dată cu fond de ten, acum am la stângul. Dacă stau prea mult în picioare, se umflă și se face vânăt. În momentul de față o să încep o terapie cu „PRP” (n.r. terapie cu sânge). Scoate sânge, bagă într-o centrifugă apoi injectează din nou. Și trebuie să am mare grijă la exerciții pe care le fac la sală, pentru că am avut probleme.

Bianca Drăgușanu a aflat verdictul medicilor. Ce i-a apărut iubitei lui Alex Bodi la RMN
Ce i-a apărut iubitei lui Alex Bodi la RMN

Nu vreau să mai vorbesc despre relația cu domnul Bodi

Pentru că merg mai des la sală, mușchii spatelui, lombarii, s-au format mai bine, mai frumos. N-am voie să alerg, nu am voie cardio. Trebuie să fiu atentă la ce exerciții fac. Nu mai am problema asta de multă vreme, nu am fost niciodată dependentă de insulină. Pentru că am o alimentație corectă și echilibrată, nu a mai fost nevoie să îmi fac insulină”, a povestit vedeta, într-un interviu pentru Xtra Night Show.

Întrebată despre iubitul ei, Alex Bodi, Bianca a spus că dacă oamenii vor să afle ceva despre el, îl pot suna, sfârșind prin a-i scoate calitățile în ecvidență. „Nu vreau să mai vorbesc despre relația cu domnul Bodi, te rog frumos să îl suni pe el să vorbească el despre relația cu Bianca Drăgușanu. E foarte smart, este un tip foarte flexibil cu care poți vorbi orice, în orice limbă vrei tu: spaniolă, germană, croată, engleză, italiană, țigănește”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×