Categorie: Autor:

Beyoncé a pozat sexy cu găina la braţ

Cântăreaţa este cunoscută pentru formele ei apetisante şi nu se sfieşte să şi le expună în ţinute cât mai provocatoare. Beyoncé (34 de ani) i-a lăsat cu gura căscată pe admiratorii ei, după ce a pozat într-un costum de baie extrem de sexy, pentru coperta unei reviste celebre. Artista şi-a etalat fundu, devenit deja faimos, şi a făcut senzaţie pozând cu o găină la braţ. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Imaginile incendiare cu Beyoncé au făcut furori printre fanii ei. Artista apare pe coperta ultimului număr al revistei Beat. Cântăreaţa a acordat şi un interviu publicaţiei citate şi a mărturisit că adoră să mănânce pizza cu foarte mult sos, potrivit The Huffington Post.

Beyoncé are un copil alături de soţul ei, cunoscutul rapper Jay-Z (45 de ani), dar silueta ei nu a avut de suferit în urma sarcinii. Una dintre cele mai interesante fotografii este cea în care Beyoncé a pozat cu o găină în braţe, într-un costum de baie alb, dintr-o singură piesă.

Ca să-şi demonstreze patriotismul, artista şi-a pus steagul Statelor Unite ale Americii pe umeri. Fotografiile incendiare cu Beyoncé apar în numărul 16 al revistei Beat şi au fost realizate de Ryan McGinley. Şedinţa foto a avut loc în Hamptons, din New York.

Sursă: www.click.ro

Taguri: Beyonce