Betty Stoian, anunț despre starea de sănătate a lui Florin Salam: “Nu s-a operat, este bine”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/10/2019, 12:07
Betty Stoian, anunț despre starea de sănătate a lui Florin Salam: “Nu s-a operat, este bine”
Betty Stoian, detalii despre starea de sănătate a tatălui său, Florin Salam. Sursa foto: click.ro

Numeroasele evenimente la care a participat în ultima vreme au început să-și spună cuvântul, așa că Florin Salam a decis că este momentul să asculte sfatul medicilor și să ia o pauză. Ba mai mult, manelistul se află în aceste momente internat la o clinică privată din Viena. Speriați de zvonul că s-ar putea retrage definitiv, fanii au luat cu asalt rețelele de socializare ale cântărețului, pentru a afla mai multe detalii în legătură cu starea sa de sănătate.

Betty Stoian vine cu vești bune despre starea tatălui său

Veștile sunt, însă, cât se poate de bune, anunță Betty Stoian, care dezvăluie într-un interviu acordat recent că tatăl său nici nu se gândește să renunțe la muzică. În plus, tânăra a pus capăt speculațiilor potrivit cărora îndrăgitul interpret de manele ar fi trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă.

E foarte bine, adică nu arată de 40 de ani, e un om matur, într-adevar, dar eu de fiecare dată când îl vad, îl văd ca pe un prieten de al meu, pentru că așa l-am considerat eu de când sunt mică. Să zic că s-a schimbat, nu știu, ar vrea ceva mai mult de la viață, în sensul asta, adică să fie totul mai organizat, eu pentru chestia asta îl apreciez, că a ales să faca lucrul asta. Nu s-a operat, este bine, dar un om cand muncește foarte mult, el a muncit de la 15 ani până la vârsta asa în fiecare zi și de cinci ori pe zi. Eu consider că el a muncit cel mai mult de la noi din țară și nu că este tatăl meu, dar avea nevoie de o pauză ca să se poată ocupa și de el și de sănătatea lui, pentru că dacă stai să te gândești, sănătatea e pe primul plan, a declarat Betty Stoian pentru Antena Stars.

Betty Stoian este fericită în rolul de mămică. Sursa foto: kanald.ro
Betty Stoian este fericită în rolul de mămică. Sursa foto: kanald.ro

Betty Stoian, dezvăluiri despre viața de mămică

Totodată, fiica lui Florin Salam a vorbit despre rolul de mămică, dezvăluind că este mult mai responsabilă de când în viața sa a apărut micuțul Matthias Ștefan. Tânăra susține că este ceva mai dură decât soțul său, însă a fost binecuvântată cu un băiețel liniștit și foarte deștept.

E mai greu sa fii mama de baiat , decat mam de fata, pentru ca s mai multe , nu neaparat probleme, vor fi discuti intre ei , intre baieti, baieti sufera din dragoste, chiar daca nu vor sa arate lucrul acesta si atunci eu trebuie sa fiu alaturi de el, atat eu cat si tatal lui. Sunt si dura , dar cand vad ca nu i a convenit lui felul in care i am vorbit , imediat ma duc si l pup, asta nu mi place la mine , pentru ca cedez imediat, dar e mic deocamdata si prob nu o sa mai fiu asa, zic eu. Nu se ocupa el de alea, el nu stă pe Insta sau Facebook, nici măcar n-are telefon, are telefon fără cameră, nu știu absolut nimic, nu știu când o să reînceapă”, a mai spus Betty Stoian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×