Bella Santiago în finala Eurovision 2019: Schimbare radicală pe scenă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 22:06
Bella Santiago în finala Eurovision 2019: Schimbare radicală pe scenă GALERIE FOTO
Bella Santiago, schimbare radicală pe scena de la Eurovision!

Bella Santiago a ales să-și schimbe total look-ul pentru finala Eurovision România 2019! Frumoasa a ales un machiaj exotic și o costumație cu influențe tribale. Cântăreața a surprins în semifinale cu o vestimentație sexy, în contradicție cu piesa puternică pe care a cântat-o.

Bruneta are o poveste de viață care i-a impresionat pe mulți. Aceasta a atras atenția cu evenimentele nefericite din viața ei pe care le-a trecut mereu cu capul sus. După câștigarea premiului X Factor, aceasta a povestit în detaliu cum a ajuns să vină în România.

Bella Santiago, schimbare uluitoare pentru finala Eurovision România 2019

Bella Santiago a atras atenția în ceea ce speră ea a fi apariția care îi va aduce câștigul. Artista a purtat o costumație cu influențe tribale, alături de un machiaj special și o bandană pe cap. Câștigătoarea X Factor a dansat de mama focului și a cântat pentru ultima oară în cadrul Selecției Naționale Eurovision România 2019. Acum, pleacă plină de speranță că va fi aleasă pentru a reprezenta țara la Tel Aviv. Spectacolul a fost pe cinste, rămâne de văzut dacă soarta îi va fi alături.

Bella Santiago, apariție la finala Eurovision
Bella Santiago, apariție la finala Eurovision

Pentru ca lumea să o poată cunoaște mai bine, a povestit exact cum a decurs viața ei până acum și care sunt planurile după câștigul cel mare de la X Factor. “O să o aduc pe fata mea. O să merg cu soţul în martie în Filipine să o aduc aici, să stea cu noi. De doi ani nu am văzut-o. Acum sunt foarte fericită că o s-o aduc aici şi asta e cel mai important. Am venit în România să lucrez, să fac bani pentru ea. (…). A fost foarte fericită când a aflat. Abia aşteaptă să ajungă aici”, a mărturisit sursa citată.

Ordinea intrării în concurs:

1. „Renegades“ – Linda Teodosiu
2. „Right now“ – Olivier Kaye
3. „Dear father“ – Laura Bretan
4. „Skyscraper“ – Teodora Dinu
5. „We Are The Ones“ – Claudiu Mirea
6. „Your journey“ – Aldo Blaga
7. „On a Sunday“ – Ester Peony
8. „Daina“ – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan
9. „Army Of Love” – Bella Santiago
10. „Destin“ – Trooper
11. „Without You (Sin Ti)“ – Dya & Lucian Colareza
12. „Underground“ – Mirela Vaida.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×