Bebe Cotimanis, plecare cu lacrimi de la Românii au Talent! În ce situație l-a pus Mihaela Rădulescu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/03/2019, 11:50
Bebe Cotimanis, plecare cu lacrimi de la Românii au Talent! În ce situație l-a pus Mihaela Rădulescu GALERIE FOTO
Ce spune Bebe Cotimanis de presupusa ceartă cu Mihaela Rădulescu la Românii au Talent

Bebe Cotimanis a dezvăluit motivul pentru care a luat decizia de a părăsi juriul emisiunii Românii au Talent. Carismaticul actor de teatru și televiziune, care poate fi urmărit în serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a povestit un moment delicat prin care a trecut în cadrul show-ului de talente.

Constantin Cotimanis a rupt tăcerea. Mihaela Rădulescu l-a pus într-o situație neplăcută la Românii au Talent.

Constantin Cotimanis a părăsit Românii au Talent în 2015, după doar un an petrecut în calitate de jurat al show-ului de talente. În locul său a fost adus un alt actor de renume, cu mare experiență în televiziune. Este vorba despre Florin Călinescu, fostul realizator al emisiunii Chestiunea Zilei, tot la Pro TV.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Bebe Cotimanis a vorbit pe larg despre mai multe subiecte, rememorând totodată și episodul plecării sale din emisiunea Românii au Talent. La vremea respectivă, s-a zvonit că îndrăgitul actor ar fi avut un conflict cu Mihaela Rădulescu, colega sa din juriu.

Cum comentează Bebe Cotimanis plecarea de la Românii au Talent
Cum comentează Bebe Cotimanis plecarea de la Românii au Talent

Ce spune Bebe Cotimanis despre plecarea de la Românii au Talent

Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând” , a povestit Bebe Cotimanis.

A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat în sală și m-a aplaudat”  , a mai spus îndrăgitul actor și voiceover la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×