BCR, anunţ de ULTIMĂ ORĂ pentru toţi clienţii! Mâine, nu vor funcţiona cardurile

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 12:06
BCR, anunţ de ULTIMĂ ORĂ pentru toţi clienţii! Mâine, nu vor funcţiona cardurile
BCR anunță oprirea temporară a operațiunilor cu cardurile. Sursa foto: București FM

BCR a făcut un anunț de ultimă oră care îi vizează pe toți clienții. Sistemul informatic va fi oprit în noaptea de vineri, 18 octombrie, spre sâmbătă, 19 octombrie 2019. Cu alte cuvinte, operațiunile cu cardurile vor fi sistate, conform comunicatului emis de reprezentanții Băncii Comerciale Române.

BCR oprește funcționarea cardurilor mâine noapte

Clienții nu vor putea scoate bani de la bancomate și nici nu vor putea efectua plăți cu cardul între orele 01:00 și 05:00 dimineața, în noaptea de 19 octombrie. Nu vor putea fi folosite nici mașinile multifuncționale (MFM). De asemenea, nici aplicația George nu va răspunde comenzilor, și vorbim aici de operațiuni specifice precum blocarea ori deblocarea cardului în caz de pierdere.

Automatele de schimb valutar nu vor fi afectate de această revizie tehnică, mai anunță BCR. Banca Comercială Română este una dintre cele mai mari și importante în România. BCR face parte din ERSTE Group, care este considerat de mulți analiști financiari drept cel mai important grup financiar din țara noastră. Pe piața tranzacțiilor, BCR realizează cele mai multe operațiuni.

bcr
Clienții nu vor putea scoate bani de la bancomatele BCR și nici să cumpere cu cardul în noaptea de 19 octombrie, între orele 01 și 05 dimineața. Sursa foto: adevărul.ro

BCR, din 1990 una din cele mai importante bănci din România

BCR s-a constituit în anul 1990, când a preluat activitățile comerciale ale Băncii Naționale ale României. După succesul de care s-a bucurat în România în primii ani, BCR a trecut Prutul și s-a deschis astfel prima bancă și la Chișinău, în Republica Moldova. Cel mai recent succes, după 19 ani de activitate, este introducerea robotului George, o platformă digitală de banking pentru clienți.

De-a lungul anilor, BCR s-a remarcat prin implicarea în mai multe evenimente culturale și de alt tip a căror notorietate s-a concretizat cu real succes în România precum Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu ori Festivalul de muzică George Enescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×