Imaginile ruşinii! A băut până nu a mai ştiut de ea. O cunoscută vedetă a ieşit pe trei cărări din club! S-a răsturnat şi s-a văzut tot! Paparazii au fotografiat-o exact când trebuia! Galerie foto

Iuliana Spirache   
în Monden
26/03/2018, 16:40
Imaginile ruşinii! A băut până nu a mai ştiut de ea. O cunoscută vedetă a ieşit pe trei cărări din club! S-a răsturnat şi s-a văzut tot! Paparazii au fotografiat-o exact când trebuia! Galerie foto GALERIE FOTO

Chloe Ferry, vedeta reality show-ului britanic „Geordie Shore” reuşeşte ori de cîte ori iese în public să se facă de rîs.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Vedeta are mari probleme cu alcoolul, iar ultima ieşire a ei a fost de tot rîsul. Bruneta a petrecut ore bune într-un club de lux şi a profitat de atmosferă cît au ţinut-o picioarele.

La finalul petrecerii, Chloe a fost surprinsă de paparazii într-o stare avansată de ebrietate, iar vedeta şi-ar dori ca imaginile să fie şterse definitiv de pe internet.

Chiar dacă băuse destul şi nu mai putea să se ţină pe picioare, vedeta Tv şi-a mai luat şi mai luat o şticlă de alcool din care a bătut pe drumul spre casă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×