Bătaie pe crucile aruncate de ÎPS Teodosie în Marea Neagră, de Bobotează! Totul a fost filmat

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 16:36
Bătaie pe crucile aruncate de ÎPS Teodosie în Marea Neagră, de Bobotează! Totul a fost filmat
Bătaie în toată regula pe crucile aruncate de ÎPS Teodosie în Marea Neagră, de Bobotează

A fost bătaie, la propriu, pe crucile aruncate de Bobotează de ÎPS Teodosie în Marea Neagră! Tradiția frumoasă a fost umbrită de un incident violent, chiar sub ochii părintelui. Un tânăr a lovit cu pumnii o tânără, chiar cu crucea în mână.

Bătaie în toată regula pe crucile aruncate de ÎPS Teodosie în Marea Neagră, de Bobotează

Scandalul dintre cei doi tineri a continuat și pe uscat, nu doar pe mare. Tânărul a spus în faţa jandarmilor versiunea sa cu privire la ce s-a întâmplat în ziua de Bobotează, atunci când susţine că el a fost cel care a prins una dintre cele trei cruci aruncate în mare de ÎPS Teodosie.

„Am pus mâna pe cruce, dar fiind foarte rece n-am avut puterea s-o ridic. A venit în spatele meu (Antoanela Manac – n.red.) a luat crucea susţinând că este a ei. Eu am fost primul la cruce”, spune Ionuţ Drăgoi, care pe o pagină de Facebook se descrie drept „sportiv”.

Momentul în care crucea aruncată în mare de IPS Teodosie a fost furată din mâna celei care a prins-o

Momentul în care crucea aruncată în mare de IPS Teodosie a fost furată din mâna celei care a prins-o sursa video: Arhiepiscopia Tomisuluihttps://adevarul.ro/locale/constanta/video-Inotatoare-lovita-prins-cruce-aruncata-mare-Ips-teodosie-mi-a-smuls-o-mana-m-a-lovit-pumnii-1_5e13431b5163ec4271c8a0ae/index.html

Gepostet von Adevărul Constanţa am Montag, 6. Januar 2020

Scandalul început în apă s-a mutat și pe uscat

Fata, înotătoare de performanţă, spune însă că ea a ajuns prima la cruce! „Eu am ajuns la cruce, am pus mâna pe ea, el a venit, mi-a luat-o din mână. Cei care erau cu ÎPS în barcă au văzut foarte clar că eu am luat crucea. Am ridicat-o, iar el a venit şi mi-a smuls crucea. I-am spus să mi-o dea înapoi şi a început să mă lovească cu pumnii şi picioarele, apoi a plecat de lângă mine”.

Bătaia pornită în Marea Neagră s-a mutat pe uscat, iat despre altercaţia de pe scările din zona Cazinoului, tânărul spune că a fost provocat de către înotătoare şi mama acesteia.

ÎPS Teodosie, care a fost martorul incidentului, a anunţat că-i va da o altă cruce Antoanelei „ca restauraţie morală faţă de ceea ce a păţit”.

În fiecare an, de Bobotează, arhiepiscopul Tomisului aruncă trei cruci de lemn în valurile mării, iar tradiția spune că cei care le recuperează vor avea noroc tot anul. Rămâne de văzut care dintre tineri va avea mai mult noroc în anul 2020.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×