Bătaie în trafic, varianta Vaslui! Șofer de autobuz, pumni și picioare cu posesorul unui Jaguar

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/01/2020, 12:27
Bătaie în trafic, varianta Vaslui! Șofer de autobuz, pumni și picioare cu posesorul unui Jaguar GALERIE FOTO
Cele două mașini surprinse în trafic. Sursa foto - facebook

Bătaie în trafic, varianta Vaslui! Dacă v-ați săturat de scena în care șoferul BMW-ului a încercat să se răzbune pe un vatman în București, vă propunem un episod mult mai dur. Unul în care cei doi conducători auto chiar au ajuns unul la celălalt.

Bătaie în trafic, varianta Vaslui!

A urmat o adevărată nebuni cu pumni, picioare şi ameninţări împărţite ca la uşa cortului, în plin trafic. Poliţia a fost sesizată, printr-un apel la 112, de şoferul unui autobuz. Acesta a reclamat că a fost luat la bătaie de un alt conducător auto care l-a şicanat în trafic câteva sute de metri.

Camerele de supraveghere din zona unde a avut loc incidentul au surprins altercaţia dintre cei doi şoferi. De altfel, pe imagine se observă cât se poate de clar cum şoferul autobuzului este cel care a început să îl lovească pe şoferul care îl blocase în plină intersecţie.

Șofer de autobuz, pumni și picioare cu posesorul unui Jaguar

Acesta gesticula în faţa mijlocului de transport. Conform informațiilor, autobuzul plecase de câteva minute din autogara Vaslui şi se îndrepta spre suburbia Moara Grecilor. Acela a fost și punctul în care şoferul Jaguarului a început să-l şicaneze pe conducătorul autobuzului, circulând în zig-zag în faţa acestuia şi frânând de mai multe ori.

Tânărul are și el varianta lui. Acesta spune că autobuzul ar fi plecat din staţie fără a semnaliza, punându-l în situaţia de a intra pe contrasens pentru a evita un accident. După câteva sute de metri de contre, în prima intersecţie, tânărul cu Jaguar a oprit maşina în sensul giratoriu, brusc, în faţa autobuzului şi s-a dat jos.

A coborât și șoferul autobuzului şi, în urma unui schimb de replici, i-a dat un pumn tânărului care l-a şicanat. Cei doi au continuat să se lovească reciproc. În sprijinul şoferului de autobuz a intervenit şi un alt bărbat, un coleg al acestuia, aflat şi el în trafic.

În tot acest timp mai multe autoturisme erau blocate în intersecţie. În imagini se observă cum şoferul de autobuz aleargă după tânărul care îşi abandonase mașina în intersecţie. Ba chiar, la un moment dat, şoferul de autobuz se împiedică şi cade pe carosabil, însă lupta este continuată de colegul său.

Între timp conducerea societăţii Transurb, al cărei angajat este şoferul de autobuz a transmis și un comunicat de presă. Aceștia consideră incidentul ca fiind unul regretabil şi aşteaptă ca poliţia să ia măsuri.

„Incidentul a avut loc după ce conducătorul autoturismului l-a şicanat în trafic pe soferul nostru din statia Transurb pânã în staţia de lângă OMV. Acolo, agresorul l-a lovit pe şoferul de pe autobuz fără niciun motiv.

Colegul nostru a sunat la 112 si a anuntat politia. E un incident regretabil, pe care sperăm că poliţia îl va soluţiona”, a declarat Mariana Plăcintă, directorul executiv al Transurb Vaslui.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×