Bat clopote de nuntă pentru Liviu Dragnea și Irina Tănase? Cei doi au o relație de 5 ani

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 10:53
Bat clopote de nuntă pentru Liviu Dragnea și Irina Tănase? Cei doi au o relație de 5 ani
Când se vor căsători Irina Tănase și Liviu Dragnea. Sursa foto: unica.ro

În ultima vreme s-a speculat că fostul lider PSD Liviu Dragnea și iubita sa mai tânără s-au despărțit, dar iată că iubirea lor este mai puternică ca niciodată. Irina Tănase și fostul șef din Kiseleff plănuiesc să se căsătorească imediat după ce acesta va ieși de la închisoare.

Irina Tănase îl așteaptă pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare

Un prieten apropiat antuajului fostului președinte PSD Liviu Dragnea și iubitei sale Irina Tănase a mărturisit că inelul primit de blondină nu este de logodnă, ci doar o simplă bijuterie primită cadou de 1 Martie. Cei doi plănuiau să se căsătorească anul acesta, dar încarcerarea fostului lider PSD i-a luat prin surprinde.

Planurile celor doi îndrăgostiți nu au fost năruite în totalitate pentru că Liviu Dragnea și iubita sa mai tinerică plănuiesc să-și unească destinele imediat cum fostul politician iese din spatele gratiilor.

„Ea este îndrăgostită de el și îl așteaptă. Cu tot ce s-a întâmplat, Liviu nu a mai apucat să ia un inel. Însă au stabilit un lucru după ce au aflat că el merge la închisoare: se căsătoresc imediat după”, a dezvăluit o persoană apropiată cuplului, relatează cancan.ro.

Cât costă, de fapt, inelul Irinei Tănase primit cadou de la Liviu Dragnea

Acceași sursă a mai mărturisit că inelul cu care Irina Tănase se fălea până de curând nu valorează 10.000 de euro, ci numai 1.000 de euro. În plus, bijuteria este un cadou de la Liviu Dragnea oferit cu ocazia zilei de 1 Martie, nicidecum un inel de logodnă.

Dacă este să ne luăm după planurile de căsătorie pe care le aveua cei doi îndrăgostiți am putea spune că bijuteria poate ține locul unui inel de logodnă.

„Inelul valorează 1.000 de euro și este primit cadou. Încă nu i-a oferit un inel propriu-zis, însă a cerut-o de soție, i-a spus că vrea să-i fie nevastă. O iubește mult și încearcă să o protejeze cât poate”, a mai adăugat prietenul cuplului, potrivit sursei menționate.

Irina Tănase are în continuare inelul de la fostul lider PSD doar că are momente în care îl poartă, ca orice femeie. Relația lor durează de 5 ani și se pare că se iubesc mai mult ca niciodată, în ciuda faptului că foarte puțini oameni înțeleg ceea ce se întâmplă între ei.

Liviu Dragnea și Irina au devenit un cuplu pe vremea când tânăra era asistenta fostului politician în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Se pare că relația lor a început în perioada în care fostul președinte PSD era căsătorit cu Bombonica, mama copiilor săi.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×