Bărbatul împușcat în cap de poliție la Constanța a murit în cele din urmă. Victima era din comuna Cogealac

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 10:22
Bărbatul împușcat în cap de poliție la Constanța a murit în cele din urmă. Victima era din comuna Cogealac
Bărbatul împușcat în cap în Constanța a decedat. Sursa foto: hepta.ro

Bărbatul împușcat în cap de poliție ieri, la Constanța, a murit în cele din urmă, transmit autoritățile locale. Victima de 32 de ani era din comuna Cogealac. Omul a fost țintit de gloanțe pentru că nu a vrut să oprească la semnalmentele polițiștilor.

Bărbatul împușcat în cap în Constanța a murit

Ieri, în jurul orei 04:20, polițiștii din Năvodari încercau să oprească o mașină care avea parbrizul spart. Bărbatul care conducea autoturismul respectiv, a fost împușcat în cap de poliție pentru că nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

S-au tras trei focuri de armă ca prim avertisment, iar gloanțele au fost trase în plan vertical. La un moment dat, șoferul a ajuns în zona unei bariere și a fost nevoit să aștepte, iar polițiștii au profitat de acel moment și au încercat din nou să îl facă să se oprească.

O operațiune ca în filme

Oamenii legii au tras 5 focuri de armă către mașină, iar unul din gloanțe l-a nimerit direct în cap pe tânărul de 32 de ani.

Digi 24 informează astăzi că respectivul individ a murit în cele din urmă, la spital.

„În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat în mod intenționat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă în autospeciala de poliție”, informa ieri IPJ Constanța.

În mașina urmărită nu era doar individul împușcat, care a decedat între timp, ci se mai aflau și un pasager în dreapta, de 23 de ani, iar despre cel care este proprietarul mașinii s-a aflat că ar fi din comuna Săcele.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, parbrizul a fost avariată acum 3 zile când iubita unuia dintre cei urmăriți l-ar fi lovit cu o lopată.

„În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice”, declară oamenii legii din Constanța.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×