Bărbatul care a fost în apartamentul lui Răzvan Ciobanu în ziua morții acestuia, arestat la domiciliu

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
19/06/2019, 17:46
Bărbatul care a fost în apartamentul lui Răzvan Ciobanu în ziua morții acestuia, arestat la domiciliu
Suhaib Meshah și Răzvan Ciobanu erau buni prieteni. Sursa foto:spynews.ro

Unul dintre apropiații fostului creator de modă Răzvan Ciobanu trece prin momente dificile. Este vorba despre Suhaib Meshah, cel care a fost surprins la domiciliul designerului, chiar în ziua în care acesta s-a stins, după un teribil accident rutier. Bărbatul este cunoscut publicului larg și datorită aparițiilor în emisiunea Burlăcița, unde a încercat să cucerească inima Danielei Crudu.

Suhaib Meshah a fost arestat la domiciliu

În cursul zilei de miercuri, tânărul, unul dintre cele mai controversate personaje ale showbiz-ului autohton, a fost arestat la domiciliu, sentință dictată de magistrați într-un dosar ce vizează o serie de infracțiuni extrem de grave, printre care se numără și traficul de persoane.

De altfel, procurorii DIICOT care anchetează acest caz au solicitat judecătorilor de la Curtea de Apel Brașov, plasarea lui Suhaib Meshah în arest preventiv, pentru 30 de zile, iar cererea le-a fost admisă, astfel că bărbatul de origine arabă nu va mai putea să părăsească imobilul personal, până la jumătatea lunii viitoare.

Bărbatul de origine arabă este unul dintre cele mai controversate personaje ale showbiz-ului românesc. Sursa foto:Facebook.ro
Bărbatul de origine arabă este unul dintre cele mai controversate personaje ale showbiz-ului românesc. Sursa foto:Facebook.ro

Decizia integrală a magistraților

„Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT, Serviciul teritorial Brașov, împotriva încheierii 59/UP din 7.06.2019 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov pe care o desfiinţează în parte. Rejudecând, în baza art.227 alin.2 Cod procedură penală, coroborat cu art.242 alin.3, art.218, art.219 Cod procedură penală, înlocuieşte măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul MESHAH SUHAIB ABDEL NASER prin încheierea nr.38/UP/19.04.2019 a Tribunalului Braşov, definitivă prin încheierea nr.25/CC/U din 24.04.2019 a Curţii de Apel Braşov din dosar nr.1647/62/2019, cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile (13.06.2018 – 12.07.2018 inclusiv).

În baza art.221 alin.1 Cod procedură penală, impune inculpatului Meshah Suhaib Abdel Naser obligaţia de a nu părăsi imobilul din oraşul Pantelimon, (…) jud. Ilfov fără permisiunea instanţei de judecată.În baza art.221 alin.2 Cod procedură penală, pe durata arestului la domiciliu, impune inculpatului următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate , În cu martorii, cu membrii familiilor persoanelor vătămate şi a martorilor, şi să nu comunice cu aceste persoane direct sau indirect, pe nicio cale” , se arată în decizia judecătorilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×