Bărbat strivit de o țeavă imensă. Și medicii au rămas șocați

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/01/2020, 08:50
Bărbat strivit de o țeavă imensă. Și medicii au rămas șocați
Bărbat strivit de o țeavă imensă, în județul Hunedoara. Sursa foto: antena3.ro

Accident înfiorător într-o comună din județul Hunedoara, unde autoritățile schimbă țeava de gaz! Un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața după un accident cumplit în urma căruia țeava imensă de gaz a căzut peste el și l-a strivit.

Bărbat strivit de o țeavă imensă, în județul Hunedoara

Chiar și medicii de pe ambulanța sosită la fața locului au rămas șocați atunci când l-au văzut pe bărbatul strivit de țeava de mari dimensiuni. Aceștia nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe bărbat, ci doar au constatat decesul.

„Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii.

”Dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă”

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan, citată de Agerpres.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara s-a deplasat pe șantierul din comuna Totești, la locul accidentului de muncă, constatând că victima era decedată din cauza politraumatismelor severe suferite.

„Echipajul SAJ de la Haţeg, ajuns la faţa locului, a găsit un bărbat decedat, cu politraumatism sever, multiple leziuni la nivelul capului şi membrelor inferioare, prins sub o ţeavă de mari dimensiuni”, a arătat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

În cauză a fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara pentru a efectua cercetările stabilite de lege. Oamenii legii urmează să vadă exact în ce condiții și-a pierdut viața bărbatul în vârstă de 60 de ani. Se pare că țeava era manevrată de un utilaj, chiar înainte să ajungă peste bărbat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×