Bărbat mort găsit în parcarea Ministerului Muncii! Cine este bărbatul găsit fără suflare

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
28/01/2020, 16:05
Bărbat mort găsit în parcarea Ministerului Muncii! Cine este bărbatul găsit fără suflare
Bărbat găsit mort în parcarea Ministerului Muncii. Sursa foto? ziuanews.ro

Un bărbat a fost găsit mort în parcarea Ministerului Muncii! O persoană a sunat la 112, imediat după ce a văzut trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Bărbat găsit mort în parcarea Ministerului Muncii

Inițial, cel care a sunat la 112 a spus că bărbatul se află în stare de inconștiență, însă medicii de pe ambulanță nu l-au mai putut ajuta cu nimic constatând doar decesul.

Din primele informații, se pare că persoana găsită decedată în parcarea Ministerului Muncii ar fi una fără adăpost. Procurorii vor deschide o anchetă pentru aflarea condițiilor în care și-a pierdut viața bărbatul respectiv.

Un alt bărbat a murit la Iași într-un tramvai

Un caz similar s-a petrecut în Iași, unde un bărbat a murit într-un tramvai. Martorii incidentului spun că bărbatul s-a urcat în mijlocul de transport în comun, iar la scurt timp i s-a făcuit rău și a căzut de pe scaun.

Speriați, cei din tramvai au sunat la 112 și au solicitat intervenția ambulanței. Bătrânul avea 75 de ani.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au declarat decesul.

” Un bărbat în vârstă de 74 de ani, a urcat într-un tramvai din Iaşi, în zona Baza 3. A fost văzut de alţi călători că îi este rău, în timp ce stătea pe scaun.

Ulterior, acesta a căzut de pe scaun. Ieşenii au chemat ambulanţa. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. S-a declarat decesul”, au declarat reprezentanții serviciilor de urgență, pentru Bzi.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×