Bărbat din diaspora, ucis în bătaie după ce a incomodat un șofer din Craiova! Venise să petreacă Crăciunul alături de familie

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 17:28
Bărbat din diaspora, ucis în bătaie după ce a incomodat un șofer din Craiova! Venise să petreacă Crăciunul alături de familie
Bărbat din diaspora, ucis în bătaie de un șofer pe care l-a incomodat în trafic. Sursa foto: antena3.ro

Caz șocant în Craiova, unde un bărbat a fost ucis în bătaie, după ce a incomodat un șofer nervos. Victima venise din Italia să petreacă Crăciunul alături de familia sa.

Bărbat din diaspora, ucis în bătaie de un șofer pe care l-a incomodat în trafic

Bărbatul în vârstă 41 ani, originar din localitatea Grădinile, judeţul Olt, a decedat, la câteva zile după ce a fost bătut de un şofer, pe o stradă din Craiova.

Acesta venise pentru câteva zile din Italia, acolo unde lucra de ceva timp, pentru a petrece sărbătorile cu familia. Incidentul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 decembrie, acesta fiind bătut de un șofer din Craiova, în plină stradă.

Bărbatul în vârst de 41 de ani a murit într-un spital din București

Se pare că victima se afla sub influența băuturilor alcoolice, când a intrat pe carosabil. Șoferul care a frânat brusc a coborât din mașină și i-a aplicat o corecție soră cu moartea.

“Acesta, în noaptea de 21/22 decembrie, ar fi condus un autoturism, pe strada Doljului, din Craiova, în timp ce pe partea carobabilă ar fi patruns un bărbat de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

Conducătorul autoturismului, pe care l-ar fi incomodat în trafic bărbatul de 41 de ani, a coborât şi i-ar fi aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona” au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112, iar la fața locului a sosit o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Medicii craioveni au stabilit că starea sa este una foarte gravă și l-au transportat de urgență la un spital din București, unde victima a decedat. Șoferul nervos din Craiova a fost arestat preventiv, fiind acum cercetat pentru ucidere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×